W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1652943640

Elex 2 , jak ktoś grał w jedynkę to polecam , jednak trzeba powiedzieć, że nie jest to jakiś hit , sporo błędów i grafika też nie powala , pozdrawiam 

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1653484804

Cyberpunk 2077 Next-Gen na Ps5

3 Fajne!
  •  
    1653493273

@Masteron jakies różnice w wersji na ps4 a ps5?

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1653540601

@Jakubowski jestem na początku ale jest różnica, wszystko fajnie,CP2077 chodzi płynnie, jak na razie zadanych błędów nie zobaczyłem. Można śmiało grać. Jedyny minus jest tutaj że niema Game+.

4 Fajne!
  •  
    1653565329

@Masteron game+ To ta opcja gry od początku z obecnym zestawem umiejętności przedmiotów itp?

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1653576076

Tak. Jakby to dodali już teraz, myślę że odbiło by się to sporo pozytywnymi komentarzami lub oceną tej gry. 

3 Fajne!
  •  
    1653589007

Właśnie pracują nad patchem 1.6 i tam ma być nowa gra + i jakieś dodatki 

1 Fajne!
  •  
    1653631301

@Masteron az tyle osób korzysta z tego trybu w różnych grach ? Ja zawsze uważałem to za zbędna opcje, jaki jest sens drugi raz ogrywania fabuły zaraz po tym jak ją skończyłem 

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1653909936

@Szefo21 no to fajnie, fajnie, tylko kiedy? końcówka 2022r czy początek 2023? :)

@Jakubowski mam nadzieję że mnie zrozumiesz :), ZACZYNAM:) taki sens aby wbić wszystkie umiejętności na max, chodzi o >Atrybuty< bo ich akurat nie można resetować i posprawdzać wszystkich opcji.  >Atuty< Przechodząc CP2077 od początku na Game+ rozwijasz te umiejętności których nie udało tobie się wbić na maxa, i wtedy jeżeli chodzi o wszczepy, kora czołowa, oczy, układ krwionośny, układ immunologiczny, układ nerwowy, system operacyjny, szkielet, ręce, ramiona, nogi, możesz sobie dodać wszystko na FULL chodzi o poziom 20, a twoja postać to jeb...y Heros:) 

3 Fajne!
  •  
    1653934926

@Masteron Tak myślę, że raczej koniec 2022 ale z nimi nigdy nic nie wiadomo.Akurat zanim będę ogrywał 2 raz to połatają do końca tego CP2077 więc nawet nie czekam za bardzo.Jak będzie to będzie na razie jest sporo do ogrania;-)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry