W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Elex 2 , jak ktoś grał w jedynkę to polecam , jednak trzeba powiedzieć, że nie jest to jakiś hit , sporo błędów i grafika też nie powala , pozdrawiam
2 Fajne! -
Cyberpunk 2077 Next-Gen na Ps5
3 Fajne! -
@Masteron jakies różnice w wersji na ps4 a ps5?
1 Fajne! -
@Jakubowski jestem na początku ale jest różnica, wszystko fajnie,CP2077 chodzi płynnie, jak na razie zadanych błędów nie zobaczyłem. Można śmiało grać. Jedyny minus jest tutaj że niema Game+.
4 Fajne! -
@Masteron game+ To ta opcja gry od początku z obecnym zestawem umiejętności przedmiotów itp?
1 Fajne! -
Tak. Jakby to dodali już teraz, myślę że odbiło by się to sporo pozytywnymi komentarzami lub oceną tej gry.
3 Fajne! -
Właśnie pracują nad patchem 1.6 i tam ma być nowa gra + i jakieś dodatki
1 Fajne! -
@Masteron az tyle osób korzysta z tego trybu w różnych grach ? Ja zawsze uważałem to za zbędna opcje, jaki jest sens drugi raz ogrywania fabuły zaraz po tym jak ją skończyłem
1 Fajne! -
@Szefo21 no to fajnie, fajnie, tylko kiedy? końcówka 2022r czy początek 2023? :)
@Jakubowski mam nadzieję że mnie zrozumiesz :), ZACZYNAM:) taki sens aby wbić wszystkie umiejętności na max, chodzi o >Atrybuty< bo ich akurat nie można resetować i posprawdzać wszystkich opcji. >Atuty< Przechodząc CP2077 od początku na Game+ rozwijasz te umiejętności których nie udało tobie się wbić na maxa, i wtedy jeżeli chodzi o wszczepy, kora czołowa, oczy, układ krwionośny, układ immunologiczny, układ nerwowy, system operacyjny, szkielet, ręce, ramiona, nogi, możesz sobie dodać wszystko na FULL chodzi o poziom 20, a twoja postać to jeb...y Heros:)
3 Fajne! -
@Masteron Tak myślę, że raczej koniec 2022 ale z nimi nigdy nic nie wiadomo.Akurat zanim będę ogrywał 2 raz to połatają do końca tego CP2077 więc nawet nie czekam za bardzo.Jak będzie to będzie na razie jest sporo do ogrania;-)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo