W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Ostatnio ograłem Dying Light: The Following. A niedługo zabiaram się za Assassin’s Creed Origins :)
0 Fajne! -
Aktualnie w lola, czasem w Titanfall 2 jeszcze online pogram, jako że to moja ulubiona strzelanka i ostatnio zacząłem pogrywać w Apex, który zaskoczył mnie bardzo pozytywnie pod wieloma względami.0 Fajne!
-
Ja obecnie gram w Devil May Cry 5 na PC, gra wymiata! Od czasu obejrzenia Jack'a Black'a kanału na youtube "Jablinski Games" jak grał w Brutal Legend, sam wróciłem do tej gry, też na PC.
1 Fajne! -
Aktualnie cisnę kilka gier "po trochu". Modern Warfare z PS+ miałem tylko sprawdzić, ale remake tak mnie wciągnął, że ogarniam najtrudniejszy poziom kampanii. Jeszcze lepsze wrażenie zrobił na mnie Apex Legends i jak nie trawię Battle Royale, i im podobnych, tak zagrałem kilka meczy i... naprawdę się wciągnąłem :) Poza tym co kilka dni pyknę serię meczyków w PES2019 i oczywiście niecierpliwie czekam na Sekiro :D
0 Fajne! -
Ghost Recon Wildlands w oczekiwaniu na The Division 2.
0 Fajne! -
Obecnie Divinity: Original Sin - Enhanced Edition na zmianę z Apex Legends. Już się nie mogę doczekać Sekiro i dłuży mi się niemiłosiernie :D
0 Fajne! -
Seria Mass Effect, Dragon Age, The Elder Scrolls, Diablo - do tych gier wracam cały czas. Obecnie odgrzewam Final Fantasy XIII i zamierzam zabrać się za The Technomancer.
0 Fajne! -
Oczywiście najlepszy, najsilniejszy, niepokonany Tekken 7. Gdyby ktoś chciał posparować to zapraszam. PSN ID Minuta1985 :-)
1 Fajne! -
Póki co skończyłem DMC 5 na PC i jak będę miał więcej wolnego to planuję maksować grę ;) Polecam, giera kozak najlepsze DMC!
Poza tym grywam od czasu do czasu w Cities Skylines, Battlefielda 1 na PC czy w PESa na PS4
1 Fajne! -
Ja pykam w gierki z plusa. Głównie w COD'a MW i Hitman'a. For Honor i The Witness mi nie podeszły.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo