W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@Szefo21 jest couch coop do ośmiu osób chyba i multik.
Tak poza tematem, czy ktoś może grał w Heavy Rain na PS5? Mam problem z podpisaniem się na obrazku Ethana xd za cholerę nie mogę wykonać akcji R3 podczas podpisu :( może ktoś miał podobny problem...
1 Fajne! -
Diabolo 3
2 Fajne! -
Crysis Remastered Trylogy
Przypominają się stare dobre czasy, jak mój komputer miał problem z tą grą 🤣.
5 Fajne! -
Assassin's Creed Ezio Collection 👍
3 Fajne! -
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge w Game Passie 👌🎮
3 Fajne! -
Disney Pixar Toy Story Mania (ps3)
4 Fajne! -
Kolejne podejście do Cod: Mw remastered chyba trzecie xd Genialna odsłona wdł mnie najlepsza a misja na Ukrainie odlot ;)
4 Fajne! -
Death and Re;Quest 2.
PS Premium jednak na coś się przydał.
4 Fajne! -
Ogrywam Disney Universe (ps3)
2 Fajne! -
Wkoncu ogarnę Zero Dawn + DLC i teraz zabrałem się za Zakazany Zachód. Najładniejsza gra na konsole :)
4 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo