W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1653968789

@Masteron jest w tym jakiś sens, chociaż sam staram się w każdej grze wymaxowac wszystko za 1 podejsciem na tyle ile to możliwe i po prostu nie chciało by mi sie drugi raz to już rozumiem co popycha do tego innych

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1655542218

Na PS5 robi wrażenie, 4K 60fps HDR + Ray Trading. Jedziemy! 😜

3 Fajne!
  •  
    1655553189

@Masteron daj znać jak dodatki ograsz bo podstawka świetna ciekawe jak reszta 

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1655562868

@Szefo21   Podstawką zgodę się jest świetna, jeżeli chodzi o dodatki, to też o grałem na Ps4 Pro, i z tego co pamiętam " The Two colonels" Jest krótkim dodatkiem w jakichś ściekach " Sam's Story" Ten dodatek polecam aby ograć, starcza na godzinę gry, jak grasz sobie spokojnie nie na wariata 😁. 

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1655716855

@Masteron Historia Sama jest spokojnie na 10 godzin, nie godzinę. W godzinę to można zdać Two Colonels które toczy się pod ziemią. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1655726589

Ogrywam sobie z kumplem Darksiders Genesis a sam cisnę powoli WRC 8

4 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1655816470

The Quarry na PS5.

2 Fajne!
  •  
    1655819215

@konewko i jak wrażenia? Lepsze od Until Dawn? 

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1655829452

Trudno powiedzieć czy lepsze, bo... Te gry łączy ze sobą tylko sposób ich przedstawienia. Myślałem, że będą podobne. Jest ok, historia nawet wciąga, bohaterowie są spoko, jednych się lubi, innych nie. Jest jeden taki jebitny plot twist, że można zrobić fikołka haha. Jeszcze nie skończyłem, ale koniec się zbliża. Jeśli ktoś lubi gry od Supermassive to nie będzie zawiedziony ;)

Edit 2: jest tryb filmowy, wystarczy dobrać odpowiednie cechy dla bohaterów i można oglądać "co by było gdybym wcześniej zrobił X, a nie Y".

Edit: dobra, skończyłem. Nie będę zdradzał zakończenia, ale dupy to ono nie urwało.

+ za ciekawą historię, świetną mimikę twarzy, sporo możliwości wyboru i pokierowania historii, dobry klimacik

- za cenę (pierwsze playthrough zajmuje ok. 10 godzin, 260 zł to nieadekwatna cena, niby replayability wysokie, ale chyba nie warto, bo zakończenie jest w formie innej niż się spodziewałem, przez co odechciało mi się grać ponownie) i brzydką oprawę graficzną.

2 Fajne!
  •  
    1655836773

@konewko i to jest odpowiedź na pytanie;-)czyli na razie sobie daruje i poczekam aż trochę spadnie z ceny ale na pewno zagram bo opinia intrygująca i myślę, że tytuł warty pieniędzy ale nie takich dużych😆a to jest na dwóch graczy? 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry