W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Ghost of Tsushima tryb Legends na ps5
2 Fajne! -
FarCry 6, czas go sprawdzić wieczorem ;)
2 Fajne! -
Polecam platyna wbita dla mnie najlepsza część
2 Fajne! -
@NightShadow monotonne i zbyt łatwe. Cała grę można przejść najprostsza bronią. Klimat fajny lecz nudzi strasznie i cały czas te same misje
3 Fajne! -
@kenny2612 podbijam dokładnie prosta i monotonna
Teraz powiedzcie mi macie tak że w sezonie letnim nie gracie wcale bądź troszkę ja przynajmniej tak mam gram raz w tygodniu 2 godziny po prostu nie chce mi się grać jak piękne słońce za oknem
1 Fajne! -
@Laska tez tak mam chociaż powód nieco inny, uroki mieszkania na paskudnej wsi, więcej jak 10 stopni na plusie to każdego dnia brakuje czasu na zrobienie wszystkiego koło domu
2 Fajne! -
Luigi's Mansion 3 na Pstryka. Bardzo przyjemna i dobra gra. W sam raz na krótkie sesje z doskoku ;-)
2 Fajne! -
@Jakubowski no na roli trzeba zapierdalać nie ma czasu nawet piernąc to fakt
0 Fajne! -
@Laska na całe szczęście rolnik w rodzinie jest jeden ale ma tylko małe pole ziemniaków wiec sam traktorem wszystko opierdala, ale i tak wielka działka do koszenia trawy, zanim skosisz całe to tam gdzie zaczęte już odroslo, do tego buduje dom i czasami nie mam kiedy się wysrac przed praca XD
1 Fajne! -
Końcówka metroid prime 20 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo