W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1731242490

Właśnie skończyłem A Quiet Place które kupiłem na premierę za 129 zł i gra za naprawdę niewielką kwotę dostarczyła mi naprawdę sporo emocji i potrafiła nawet zaskoczyć ładnymi widokami😉Nie jest to majstersztyk ani kandydat do GOTY ale myślę,że warto dać szansę(tym bardziej jak ktoś lubi filmy)Fabuła jest ciekawa,wciągająca i świetnie wpisuje się do świata który został przedstawiony w filmach.Gameplay to typowa skradanka ale w nocy na słuchawkach robi robotę😁

Jeżeli ktoś czeka to właśnie ujawnili datę fizycznego wydania Black Myth Wukong na 12 grudnia😁

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1731282397

Ostatnimi czasy troszkę byłem zajęty, ale udało mi się skończyć Star Wars Outlaws i tak jak na początku gra irytowała, tak im dalej w las tym lepiej, dlatego całościowo grę na 7/10 oceniam.

ograłem 2 dni temu dodatek od Elden Ring i gra dla mnie jest 10/10. Ostatni boss to ogromne wyzwanie.

A dziś jeszcze ograłem Banishers, gre która na swój sposób na urok, walki fajnie wykonane, wymagające zmiany postaci w trakcie walki. 

Teraz zaczynam orzygode z Stellar Blade i zaczyna się zacnie, na duży plus system jak z Souls lików i bardzo rozbudowane możliwości ataku, parowania i uniku.

2 Fajne!
  •  
    1731288911

@NightShadow Z Star Wars Outlaws się wstrzymałem bo miałem za dużo do ogrania ale czytałem,że cały czas łatają i ma być o wiele lepiej ale udało Ci się ukończyć bez większych problemów,bez wczytywania ostatniego save i głupoty przeciwników?😉

Dodatek do ER ciągle czeka na swoją kolej😁

Banishers ograne na premierę i nie żałowałem nawet 1 zł świetny tytuł i więcej takich.

A Stellar Blade pozabiera najlepiej z tego wszystkiego😉

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1731401951

A ja jestem pod koniec fabuły Rise of the Ronin i tak jak moje pierwsze podejście do gry było nieprzyjemne tak teraz bawię się wyśmienicie :) 

Grafika niestety leży i jest największą bolączką (silnik ten sam co seria NiOh) ale za to nadrabia fabułą, klimatem japonii w XIX wieku oraz oczywiście jak przystało na TeamNinja - WALKĄ! 

Same starcia z pomniejszymi czy większymi przeciwnikami są poprostu genialne. Tony broni, stylów walk .... no coś pięknego :) 

6 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1731442181

Metaphor ReFantazio

Fenomenalna gra ❤️ bez znaczenia jak to się skończy to jest to moje GOTY 2024 i jedna z najlepszych gier ostatnich 5 lat.

2 Fajne!
  •  
    1731936964

Hejka co powiecie o gierce a plague tale innocence? Oczekuje kuriera , poczytałem trochę recenzji i napaliłem się na tytuł;)

1 Fajne!
  •  
    AdamK Moderator
    Odznaki:

1731940635

@up: sam ocenisz,ale to jedna z ambitniejszych perelek ostatnich lat -- podobnie jak i drugi tytul tych samych tworcow i dziejacy sie w tych samych realiach: "A Plague Tale: Requiem"

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1731971459

@Szefo21  tak na spokojnie ukończyłem bez problemów, zresztą pamiętam jak każdy narzekał na Cyberpunka a ja ani jednego buga nie wyłapałem mając gre z 2 mies po premierze 🤣

no stellar blade to jednak jest perełka, walki z bossami są epickie ;) 10/10 

teraz czas na Rise of the ronin ;)

4 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry