W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Właśnie skończyłem A Quiet Place które kupiłem na premierę za 129 zł i gra za naprawdę niewielką kwotę dostarczyła mi naprawdę sporo emocji i potrafiła nawet zaskoczyć ładnymi widokami😉Nie jest to majstersztyk ani kandydat do GOTY ale myślę,że warto dać szansę(tym bardziej jak ktoś lubi filmy)Fabuła jest ciekawa,wciągająca i świetnie wpisuje się do świata który został przedstawiony w filmach.Gameplay to typowa skradanka ale w nocy na słuchawkach robi robotę😁
Jeżeli ktoś czeka to właśnie ujawnili datę fizycznego wydania Black Myth Wukong na 12 grudnia😁
1 Fajne! -
Ostatnimi czasy troszkę byłem zajęty, ale udało mi się skończyć Star Wars Outlaws i tak jak na początku gra irytowała, tak im dalej w las tym lepiej, dlatego całościowo grę na 7/10 oceniam.
ograłem 2 dni temu dodatek od Elden Ring i gra dla mnie jest 10/10. Ostatni boss to ogromne wyzwanie.
A dziś jeszcze ograłem Banishers, gre która na swój sposób na urok, walki fajnie wykonane, wymagające zmiany postaci w trakcie walki.
Teraz zaczynam orzygode z Stellar Blade i zaczyna się zacnie, na duży plus system jak z Souls lików i bardzo rozbudowane możliwości ataku, parowania i uniku.
2 Fajne! -
@NightShadow Z Star Wars Outlaws się wstrzymałem bo miałem za dużo do ogrania ale czytałem,że cały czas łatają i ma być o wiele lepiej ale udało Ci się ukończyć bez większych problemów,bez wczytywania ostatniego save i głupoty przeciwników?😉
Dodatek do ER ciągle czeka na swoją kolej😁
Banishers ograne na premierę i nie żałowałem nawet 1 zł świetny tytuł i więcej takich.
A Stellar Blade pozabiera najlepiej z tego wszystkiego😉
1 Fajne! -
A ja jestem pod koniec fabuły Rise of the Ronin i tak jak moje pierwsze podejście do gry było nieprzyjemne tak teraz bawię się wyśmienicie :)
Grafika niestety leży i jest największą bolączką (silnik ten sam co seria NiOh) ale za to nadrabia fabułą, klimatem japonii w XIX wieku oraz oczywiście jak przystało na TeamNinja - WALKĄ!
Same starcia z pomniejszymi czy większymi przeciwnikami są poprostu genialne. Tony broni, stylów walk .... no coś pięknego :)6 Fajne! -
Metaphor ReFantazio
Fenomenalna gra ❤️ bez znaczenia jak to się skończy to jest to moje GOTY 2024 i jedna z najlepszych gier ostatnich 5 lat.
2 Fajne! -
Hejka co powiecie o gierce a plague tale innocence? Oczekuje kuriera , poczytałem trochę recenzji i napaliłem się na tytuł;)
1 Fajne! -
@up: sam ocenisz,ale to jedna z ambitniejszych perelek ostatnich lat -- podobnie jak i drugi tytul tych samych tworcow i dziejacy sie w tych samych realiach: "A Plague Tale: Requiem"
1 Fajne! -
@Szefo21 tak na spokojnie ukończyłem bez problemów, zresztą pamiętam jak każdy narzekał na Cyberpunka a ja ani jednego buga nie wyłapałem mając gre z 2 mies po premierze 🤣
no stellar blade to jednak jest perełka, walki z bossami są epickie ;) 10/10
teraz czas na Rise of the ronin ;)
4 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo