W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@Szefo21 pod tym ezgledem masakra. Mój pierwszy preorder od lat i akurat wtopa. No ale tak czy siak, warto było czekać. W mojej ocenie Bloober dał radę.
3 Fajne! -
D4 voh, ale crashuje co jakiś czas losowo.
1 Fajne! -
ostatnio ograne:
Final fantasy 16 - gra wypchana po brzegi walką z bossami, moim zdaniem pod tym względem gra wypada rewelacyjnie. Sama fabuła ciekawa : )
COD MW3 - gra fajna, chociaż ja tylko kampanie ogrywam w CODAch, moim zdaniem mocne 9/10 za każdym razem, grafika i fabuła miodzio.
A Teraz ogrywam Alone in the Dark, narazie gra się przyjemnie, prosto zdobywa przedmioty i gra nie wymaga dużych przemyśleń jako detektyw. ;)
4 Fajne! -
Banishers: Ghosts of New Eden wleciało całkiem niezapowiedzianie i ... jestem zachwycony :)
Naprawdę świetna perełka wśród komercji jaką jesteśmy zalewani :)Połączenie GoW (2 ostatnich częścI) oraz WIedźmina (tematyka duchów i nawiedzeń + różne straszydła) wyszła bardzo dobrze!
Polecam bardzo mocno, choć słyszałem dużo obaw od innych graczy bo gra nie miała wielkiego marketingu - a szkoda :)
3 Fajne! -
Właśnie ukończyłem Silent Hill 2 i jest to najlepszy horror w jaki grałem😁tyle razy ile miałem palpitacje to ciężko policzyć🤣Platyna jest trochę wydłużona przez kilka zakończeń więc zostawię to sobie na później😉A teraz już czekam na paczkę z A Quiet Place: the Road Ahead i Alan Wake 2 i tyle na sezon Halloween🤣🤣
2 Fajne! -
@Szefo21 sam jeszcze jestem w połowie i mam nadzieję że ten terror będzie trwał wiecznie :) epicka gra !
2 Fajne! -
Teraz ogrywam sobie dodatek do Elden Ringa, jak dla mnie gra perfekt. Czy to podstawka czy dodatek wciągają na 100%. Znajomy prosił mnie bym czekał na niego, by razem go przejść, ale przyznam szczerze że jest ciężko czekać jak taka gra jest w napędzie. : )
Dodatkowo jak gram sam to w między czasie ogrywam Star Wars Outlaws, świat piękny, czuć klimat gwiezdnych wojen, gra dopracowana, ale na początku strasznie frustrowało mnie skradanie i to że jak mnie ktoś nakryje to momentalnie mnie "ustrzelą", ale z biegiem czasu jednak postać jest coraz silniejsza i jednak mimo wykrycia idzie pograć, także polecam! ;)
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo