W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@Masteron nie nazwałbym tego następcą :) ta gra ma swój pomysł na fabułę i według mnie jest równie dobra co Dead Space ale ma swój charakter
2 Fajne! -
@kenny2612 napisałem to co wyczytałem na różnych forach :). Ale jak ogram to napewno wyrażę swoją osobistą opinię;)
3 Fajne! -
Też mam tą grę w kolejce na swojej kupce wstydu w pudełku czeka na swoją kolej.
0 Fajne! -
@kryjab20 wytłumacz mi dlaczego? Postanowiłeś mając tą grę swojej biblioteczce, dać ją do swojej kupki wstydu?🤣
0 Fajne! -
@Masteron bo gram teraz w trylogię Crysis 😉 spokojnie, przyjdzie i na nią czas...
1 Fajne! -
Od wczoraj wałkuje Wąpierza w Karpatach :) jest mrocznie, jest słowiańsko, jest wiedzminsko (czasem aż za bardzo).
Po 10h jestem kupiony, funkcja upływającego czasu wyszła całkiem spoko :)
3 Fajne! -
@kryjab20 Crysis! 👍🏻 szkoda że nie powstały kolejne części, z wielką chęcią powróciłbym do nowej historii!😁
@kenny2612 powiem ci że ja np. jestem podjarany tą grą, bo bardzo lubię klimaty wampirów, w dodatku jeszcze w tym 14 wieku, no ale niestety muszę się obejść smakiem jak na razie😔 bo mi na to budżet nie pozwala😉.
1 Fajne! -
A grał ktoś już w nowy Plague Tale i ma jakieś wrażenia?
Ja cały czas cisnę w Black Flaga. Platynę już mam, ale uparłam się na poskładanie pożółkłej mapy, żeby mieć szantę ;) a w kolejce czeka TinTin na Switchu i Beast of Reincarnation na PS50 Fajne! -
@Masteron no to jak tylko będzie okazja to bierz :) nie zawiedziesz się
1 Fajne! -
@dominika.l niby spoko ale totalnie to nie A plague tale a podciągnięte pod tą serię przez tytuł jedynie … i patrząc na ilość cutscenek a całego gameplayu to bardziej film interaktywny :)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo