W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1784366176

Teraz jestem po ograniu Myszki Hire, super sprawa jak na Polskie studio, klimat naprawdę im się udał, mapki też fajne, jedynie monotonne troche jest strzelanie, które mimo broni wygląda schematycznie i reakcja przeciwników na dane bronie jest też podobna. Odemnie 7.5/10 ;)

Teraz ogrywam Dispatch i system shock 2 ;)

2 Fajne!
  •  
    1784411975

Far cry 6

2 Fajne!
  •  
    1784464555

Gram sobie w Black Flaga i (pomijając błędy w grze) zabawa jest świetna. Graficznie zrobiony bardzo ładnie. Wreszcie wywalone to nudne Abstergo. Można pływać, śpiewać szanty, rabować, pić alkohol i zwiedzać wysepki :) super przygoda

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1784782451

Call of duty MW3 Ps5 tryb zombi.

3 Fajne!
  •  
    1784799397

Gram w pierwszego Watch Dogsa i jestem mega zaskoczony i zauroczony tym światem 

5 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1784874722

@dominika.l fajnie ale .. to juz wszystko bylo ;) 

1 Fajne!
  •  
    1784928541

@kenny2612 Zupełnie mi to nie przeszkadza, jeśli chodzi o tę grę. Podobnie, jak chętnie pograłabym w trylogię PoP. I czekam na remake OoT. Na ulepszone wersje ulubionych gier warto i nie przeszkadza mi, że było

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1785147019

@dominika.l  

Trylogię PoP, remake OoT... No ja rozumie że czasem można użyć skrótu zamiast pełnej nazwy ale z tego posta nic nie kumam 😅

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Do góry