W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@kryjab20 ja z kolei od KCD odbiłam się totalnie. Jeszcze przez jakiś czas dawałam szansę, że może coś się rozwinie, bo przecież dużo ludzi zachwalało. Poza tym lubię otwarty świat itp. Ale była strasznie powolna. Jakoś tak albo nie potrafiłam w to, albo za wolno się rozwijała. Miałam wrażenie, że gram w średniowieczne Simsy :D niektóre dialogi z NPCami też niektóre były dla mnie jak rozmowa dwóch głuchych.
Może jak kiedyś by było na Switchu 2, to dam drugą szansę, więcej gram na tej konsoli, to może łatwiej będzie się wkręcić. Na PS5 jednak wolę grać w coś, co mi się naprawdę podoba, żeby mnie usadziło przed konsolą.0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo