W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Elden Ring 😈
1 Fajne! -
GTA V online ps5, wiem wiem gra powinna przejść do historii😂 ale spędziłem zbyt dużo czasu przy tej grze i z ciekawości myślę zobaczę jak się prezentuje, wiecie co? tragedia! 😂
1 Fajne! -
@Masteron czemu niby tragedia to zwykle gta jakie było wiec nie rozumiem
0 Fajne! -
Kończę uncharted 2 na poziomie miażdżącym . W porównaniu do części czwartej dwójeczka dużo łatwiejsza 😁
2 Fajne! -
Wbita platyna w Tlou II teraz nie wiem za co się zabrać ale chyba dla wylajtowania wjedzie LEGO 😁
1 Fajne! -
RS Extraction (PS5) z kumplem. Do platyny brakuje jedna trofka. To jeden z nielicznych PvE, w które tak bardzo się wkręciłem.
W Dying Light 2 odpadłem po trzecim podejściu. Nie dam rady, gra jest okropnie dziwna i odstrasza wszystkim poza parkourem i oprawą graficzną.
1 Fajne! -
Elder Ring skończone, jest zachętą żeby zrobić 2 podejścia po platynę dla zakończeń ale narazie pauza, teraz Morta indyk na niedzielne popołudnie. Piękne kolory jak z witraża
1 Fajne! -
@konewko mnie odstrasza ten parkour więc nie kupuje
0 Fajne! -
Far Cry 6 na ps4 później na ps5 😁 muszę przyznać że to bardzo piękna gra.
3 Fajne! -
Strażnicy galaktyki - super! Dawno, dawno nie grałem w tak dynamiczny tytuł, cały czas mega rozwałka, oby więcej takich tytułów.
Apsulov - spoko, ale za krótka, finalny boss mógł być troszkę trudniejszy ;)
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo