Days Gone, czy kupicie na premiere 26 kwietnia 2019?
Konto usunięte
Niedługo premiera gry Days Gone tylko na Playstation4.
Ja po kilku gamepleyach już wiem, że zaopatrze się 26 kwietnia 2019.
Narazie oglądam tylko filmy, by poczuć troche klimat,wkręcić się.
Czy jestecie zainteresowani tym tytułem, czy raczej odkładacie na czas późniejszy jak stanieje lub wogóle nie jesteście zainteresowani tym tytułem. Co wy o tym sądzicie dajcie znać wyraźcie swoją opinie.
-
Jestem bardzo zainteresowany tym tytułem, jako przedsmak przed The Last of Us 2. Jednak obawiam się, że może się okazać to średniakiem wtopa jak z BFV, taki hype nakręcony a wyszła z tego gra 4+/10. Obym w przypadku Days Gone sporo pomylił i chciałbym aby wyszedł z tego solidny EX :) Z zakupem poczekam na pierwsze recenzje po premierze.
0 Fajne! -
@JIIINCHURIKI Czy ja wiem, czy Battlefield V było aż taką wtopą? Tzn. sprzedażową - owszem, ale w gruncie rzeczy jest to całkiem solidny tytuł. Co prawda singla nawet nie ruszyłem, ale multi jest naprawdę wciagające.
A co do tematu, to poczekam na recenzje. Dopiero wtedy zdecyduję co dalej. Póki co mam w co grać :)0 Fajne! -
Gdyby nie fakt, że nakręciłem się na Mortal Kombat 11 w dniu premiery (23 kwietnia) to zamówiłbym Days Gone. Pokładam duże nadzieje w tej produkcji, ze względu na mechanikę i klimat gry pokrewny do jednej z moich ulubionych serii gier - The Last of Us. Dynamika gry zapewni mocne wrażenia, oby tylko przy akcjach gdzie biegnie na Ciebie setka zombie nie było spadków fps.. Liczę jednak najbardziej na wciągającą fabułę, gdzie "jeszcze 5 minut i kończę" zamienia się w "jeszcze 5 godzin i trzeba skończyć" :) Tak jak wspomniał @JIIINCHURIKI , z pewnością będzie to dobry przedsmak przed TLoU 2 dla fanów survival horror'ów :) Akurat przez miesiąc czasu cena trochę spadnie i będzie można zrobić sobie samemu prezent na dzień dziecka... ;p
0 Fajne! -
Biorę na premierę. Z każdym kolejnym zwiastunem apetyt rósł. Stety lub niestety wychodzi też MK11 i również będzie ogarnięte na premierę :-D
Portfel już płacze, ale trudno. To łzy szczęścia :-)
0 Fajne! -
Z racji tego , że jest to bardzo pokrewna tematyka do Tlou , który jest moim ulubionym tytułem , tą gre kupię od razu na premierę.
I mam nadzieję , że się nie zawiodę :)
0 Fajne! -
Trailery i gameplaye bardzo kuszą, uwielbiam takie klimaty. Niestety do lipca/sierpnia mam ostro w robocie, więc pewnie kupie po wakacjach wraz z pierwszymi obniżkami ceny.
0 Fajne! -
Jeżeli chodzi o mnie, to na premierę na pewno nie.
Naparzam na razie w The Division 2 i po prostu nie mam czasu na inne gry.
Poczekam jak zejdzie trochę z ceny, a może uda się wymienić tutaj na WG :)
Oglądanie filmów to takie trochę odbieranie sobie przyjemności z późniejszej gry.
Nie lepiej samemu doświadczać wszystkiego na premierę ?
0 Fajne! -
Ja jestem zainteresowany, ba, nawet szukam edycji specjalnej w steelbooku, ale chyba u nas w kraju już takowej nie ma...
@Dalik ja póki co nie gram w nic innego prócz Division 2. Z początku tytuł, który wydawał mi się nudny teraz uważam za jeden z lepszych spośród tych, które wyszły w tym roku xD
0 Fajne! -
Lubię klimaty postapo tym bardziej w otwartym świecie,ale czy na premierę to nie wiem... Jutro zaczynam Division 2 też pewnie na trochę wsiąkne. Jest jakieś embargo na recki Days Gone?
0 Fajne! -
Już wkrótce premiera Days Gone tylko na PS4
Na blogu pojawiło się kilka słów ode mnie na temat Days Gone :) Ja już nie mogę się doczekać premiery!
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo