Days Gone, czy kupicie na premiere 26 kwietnia 2019?
Konto usunięte
Niedługo premiera gry Days Gone tylko na Playstation4.
Ja po kilku gamepleyach już wiem, że zaopatrze się 26 kwietnia 2019.
Narazie oglądam tylko filmy, by poczuć troche klimat,wkręcić się.
Czy jestecie zainteresowani tym tytułem, czy raczej odkładacie na czas późniejszy jak stanieje lub wogóle nie jesteście zainteresowani tym tytułem. Co wy o tym sądzicie dajcie znać wyraźcie swoją opinie.
-
To nie są zombie! Świrusy (Freakers) to ludzie zarażeni wirusem, w których przetrwały tylko pierwotne instynkty. W każdym razie żyją - są głodni, zmęczeni, śpią.
0 Fajne! -
Sprzedaję teraz Sekiro i myślę nad wzięciem preorderem Days Gone :) Ciekawe czy nie będzie obsuwy z premierą...
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
A ja nadal nie jestem przekonany co do tego, czy brać Days Gone na premierę i chyba jednak sobie odpuszczę, dopóki nie zobaczę recenzji.
0 Fajne! -
Ja jako motocyklista, kupuje ze względu na pojazd bohatera :) Do tego ciekawostka, tytuł śmiga na przerobionym Unreal Engine 4, który nie obsługuje pojazdów 2 kołowych. Tak naprawdę będziemy poruszać się 4 kołowcem z czego 2 będą niewidoczne :)
1 Fajne! -
Ja właśnie zamówiłem cyfrówkę także już pozostaje tylko czekać i odświeżyć miejsce na dysku :-D
0 Fajne! -
@mastahluc To poczekam i opowiesz jak wrażenia :)
@Dionysos Sam nie tak dawno przymierzałem się do "czoperka", ale samochód wygrał. Rodzina się powiększyła, to i "wózek" trzeba było zmienić ;)0 Fajne! -
Śmigało się śmigało na jednośladzie.
https://www.youtube.com/watch?v=KxhB6M4PYyk
W sumie nadal śmigam, ale już mniej bo kawalerka się skończyła :)
Żeby nie robic offtopu o motocyklach...
Jak oglądam ostatnie gameplaye, to gierka zapowiada się chyba dobrze. Zachowanie zombie pozostawia trochę do życzenia no ale przy takich ilościach jakie tam są.. to mogło być trudne. Nie mniej jednak nic tak nie odpycha mnie od gry jak nagminne glitche i niedoróbki, mam nadzieję że nie będzie tego zbyt wiele. Bo same założenie gry i klimat mi się bardzo podoba.
0 Fajne! -
Kupię, od miesiąca gram w darmowe gry z psplus i oszczędzam kasę właśnie na Days Gone ;)
0 Fajne! -
Ja też już zamówiłem Days Gone, a rzadko to robię. Będzie granie :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo