W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1720541493

@kryjab20 właśnie się wymieniłem na Mirage i też mam nadzieję niebawem sprawdzić ile starego asasyna jest w nowym asasynie 😉

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1720689625

Przeszedłem AC Mirage, platyna też wleciała.

Świetna gra! Nie spodziewałem się że ta część okaże się aż tak dobra. Gameplay przypomina stare dobre assassyny z trylogii Ezzio z drobnymi usprawnieniami. Grafika i ogólnie klimat oddany grze, lokacjom, postaciom powala detalami, duży szczebel wyżej od poprzednich odsłon i chyba też ogólnie gier. Oprawa dźwiękowa 10/10. Fabuła niezmiernie intrygująca. Nic tylko brać i grać!

5 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

1720802695

Aktualnie gram w Mario Rabbids Sparks of Hope na Nintendo Switch, potem będę grał w Personę 5 na PS4 . Kupiłem też ostatnio w promocji Assassin's Creed 4 i The Wolf Among US na PS4 i w to będę grał później 

3 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1720858581

Ominąłem trylogię Batmana, i uznałem że czas ograć ten tytuł.

Na Ps store za bodajże 33zł moża kupić Batmana Arkham Collection. 

Odpaliłem Batmana Arkham Asylum i przyznam mimo tylu lat co ta gra ma ,utrzymuje rozgrywkę w napięciu jestem zaskoczony tą serią na serio😅🤣.

Jeżeli ukończę tą część to dalej będzie kontynuacja, Arkham City oraz Arkham Kinght z wszystkimi dodatkami.

5 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1720887432

@Intj

Koniecznie Persona 5 Royal, a nie podstawowa wersja. Royal ma dodatkowy content na +/-20 godzin :)

5 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1721299478

No to moi drodzy skończyłem Shadow Warrior 3 - gra graficznie bardzo ładna, sam gameplay na jakieś 10-12h, taka gra w stylu doom.

Skończyłem też iron harvest 1920 - strategia bardzo przyjemna, można ograć też naszą Polskę (polanie). 

I zabieram się za Shadow Warrior 2, po ogranej 1 i 3ce, zaczyna się fajnie, nie jest tak cukierkowa jak sw3, i ma najlepsze oceny.(na pewno jest najdłuższa z tego co czytałem).  Z ciekawostek, SW2 tylko w wersji cyfrowej w dobrej cenie można zakupić, obecnie była promka i za 28zł dorwałem).

A potem powrót do Sekiro(odpuściłem w zeszłe wakacje przy małpie z braku czasu na intensywną grę, ale jak tylko skończę tego sw2 to nadrabiam zaległości ) ;)

Ps. Ratney, na początku trochę dziwnie, bo samo skradanie, a potem gra bardzo przypomina stare Assasiny, moim zdaniem fajny, ale też nic takiego "wow", po prostu dobra gra i przyjemność z eliminacji kolejnych "żyć" bossów ;)

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1723027302

Sekiro ograne, mega się namęczyłem i uważam tą gre za najcięższą w całej mojej historii grania i dającą tym samym najwięcej satysfakcji, 10/10.

Teraz ogrywam Lies of p, też prawdziwa gratka dla fanów soulsów, moim zdaniem ma mroczny klimat jak w bloodborn ;) polecam ;) 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1723129179

@NightShadow ale fabuły nie skończyłeś bo trofeum nie wpadło ani za ostatniego bossa ani za jakiekolwiek zakończenie :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1723363714

Nie skończyłem fabuły ;) 

kiedyś tam pisałem że nie platynuje gier, co do fabuł zwykle przechodze wszystkie ale Hadesa i Sekiro nie dokończyłem, w Hadesie musiałbym całe przejście zrobić, a szkoda mi było czasu, tak samo w Sekiro, miałem ostatnią fazę Ishina po 100 próbie gdzieś, szkoda mi było dni by w końcu się udało :) 

każdy inaczej podchodzi do ogrywania gier, jedni piszą że trzeba przejść fabułę, inni że splatyniwać grę, jeszcze inni że zebrać wszystko w trze, a jeszcze inni że eksplorować ją ;) wydaje mi się że w tym wszystkim najważniejszy jest fan i to by każdy na swój sposób był zadowolony z grania ;) 

Skończyłem Lies of P i czekam teraz na dodatek, jak wyczytałem do zimy na wyjść ;) 

w między czasie gierki z plusa(ogrywam lego, dość fajna fabuła) potem reszta i dalej za 20zł zakupiłem wczoraj na koncie Dragons Dogma pierwszą część ;)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1723394384

U mnie wleciał... pierwszy Titanfall 😮 na Steam. Pomimo 10 lat na karku i wycofania ze sprzedaży(!), serwery nadal działają, chętni do gry też są i cóż - nadal "pyka" się w to świetnie. Polecam sprawdzić, bo podobno w 2025 serwery mają zostać ostatecznie pogrzebane. Gra dostępna też na platformie XBOX.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry