W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
No i wleciała platyna w Rise of the Ronin, naprawdę super gra. Moim zdaniem nie doceniona. Czytałem że dużo ludzi narzeka na grafikę no i jest to fakt że delikatnie odstaje ona od dzisiejszych standardów, mimo to naprawdę nie jest źle, w niektórych miejscach idzie się zachwycić, nawet parę screenów strzeliłem tak mi się kilka miejscówek spodobało. Jest stabilne 60kl/s a gameplay to sam miód, feeling broni i ogólnie walka nie znudziła mi się ani na chwilę, do samego końca dobrze się bawiłem a spędziłem w grze nieco ponad 50h. Fabuła moim zdaniem najsłabszy element gry ale też nie jest źle. Postacie są ciekawe i różnorodne. Jedyny minus jaki ta gra posiada to naprawdę monotonne dialogi, ale wszystko jest pomijalne także nic nie męczy. Ocena ogólna 8/10 POLECAM.
W co by kurna teraz pyknąć?🤔
4 Fajne! -
@kryjab20 Max Payne 3 😅 Ostatnio naszła mnie ochota na starsze tytuły i wróciłem do maxa po raz trzeci bodajże . Jestem zachwycony . Mimo upływu czasu to gierka wgl się nie zestarzała .Niesamowita przyjemność z gry !
3 Fajne! -
The chant był naprawdę przyjemny i ciekawy, chociaż króciutki ;)
Armored core to gratka dla ludzi którzy lubią stres zafundowany od twórców Dark Souls czy Elden Ringa, walki dopracowane, tylko gra mało fabularna ;)
Tales of Arise to już gra nowego typu, walki odbywają się w czasie rzeczywistym i nawet można fajne kombosy wykonać ;) gra takie 7/10
teraz kończe Shadow Warrior 3, jak ktoś lubi klimaty Doom czy Dukem Nukem to polecam, mase potworów czeka na sieczkę ;) jedynkę ograłem stosunkowo niedawno i obie cześci naprawdę fajne :)
1 Fajne! -
Mam akurat na lapku zainstalowane, też x razy przechodziłem
1 Fajne! -
Siadam wieczorami ponownie do Wieśka, tym razem w wersji na PS5. Prawdopodobnie wpadnie kolejna platynka.
4 Fajne! -
Shin Megami Tensei V Vengeance (:
2 Fajne! -
Teraz leci u mnie Assassin's Creed Mirage, i po 13h w grze mogę powiedzieć że jest spoko, naprawdę spoko 👍
3 Fajne! -
Aktualnie grane jest Worms W.M.D. gdzie satysfakcja z wysadzania znajomych jest 100 razy większa niż za dzieciaka :D
Polecam zagrać każdemu, kto lub grać w robaki :)4 Fajne! -
Wracam do kampanii jak i online Call Od Duty WW2.
2 Fajne! -
@andreo.spc Wiadomo robaki to robaki, najlepiej się grało w worms Armageddon 2 stacjonarnie na komputerze w kilku znajomych po kolei 😉
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo