W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1719574810

No i wleciała platyna w Rise of the Ronin, naprawdę super gra. Moim zdaniem nie doceniona. Czytałem że dużo ludzi narzeka na grafikę no i jest to fakt że delikatnie odstaje ona od dzisiejszych standardów, mimo to naprawdę nie jest źle, w niektórych miejscach idzie się zachwycić, nawet parę screenów strzeliłem tak mi się kilka miejscówek spodobało. Jest stabilne 60kl/s a gameplay to sam miód, feeling broni i ogólnie walka nie znudziła mi się ani na chwilę, do samego końca dobrze się bawiłem a spędziłem w grze nieco ponad 50h. Fabuła moim zdaniem najsłabszy element gry ale też nie jest źle. Postacie są ciekawe i różnorodne. Jedyny minus jaki ta gra posiada to naprawdę monotonne dialogi, ale wszystko jest pomijalne także nic nie męczy. Ocena ogólna 8/10 POLECAM. 

W co by kurna teraz pyknąć?🤔

4 Fajne!
  •  
    1720032340

@kryjab20 Max Payne 3 😅  Ostatnio naszła mnie ochota na starsze tytuły i wróciłem do maxa po raz trzeci bodajże  . Jestem zachwycony . Mimo upływu czasu to gierka wgl się nie zestarzała .Niesamowita przyjemność z gry ! 

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1720049187

The chant był naprawdę przyjemny i ciekawy, chociaż króciutki ;)

Armored core to gratka dla ludzi którzy lubią stres zafundowany od twórców Dark Souls czy Elden Ringa, walki dopracowane, tylko gra mało fabularna ;)

Tales of Arise to już gra nowego typu, walki odbywają się w czasie rzeczywistym i nawet można fajne kombosy wykonać ;) gra takie 7/10

teraz kończe Shadow Warrior 3, jak ktoś lubi klimaty Doom czy Dukem Nukem to polecam, mase potworów czeka na sieczkę ;) jedynkę ograłem stosunkowo niedawno i obie cześci naprawdę fajne :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1720077216

@kamil123  

Mam akurat na lapku zainstalowane, też x razy przechodziłem

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1720101138

Siadam wieczorami ponownie do Wieśka, tym razem w wersji na PS5. Prawdopodobnie wpadnie kolejna platynka.

4 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1720432656

Shin Megami Tensei V Vengeance (:

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1720438399

Teraz leci u mnie Assassin's Creed Mirage, i po 13h w grze mogę powiedzieć że jest spoko, naprawdę spoko 👍

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1720462939

Aktualnie grane jest Worms W.M.D. gdzie satysfakcja z wysadzania znajomych jest 100 razy większa niż za dzieciaka :D
    Polecam zagrać każdemu, kto lub grać w robaki :)

4 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1720465815

Wracam do kampanii jak i online Call Od Duty WW2.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1720510591

@andreo.spc    Wiadomo robaki to robaki, najlepiej się grało w worms Armageddon 2 stacjonarnie na komputerze w kilku znajomych po kolei 😉

3 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry