W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
U mnie na słiczku Aeterna Noctis.Robie drugie podejście do niej,bo za pierwszym razem nie mogłem się połapać 😅.To samo miałem z zakupionym pół roku temu Axiom Verge.Za pierwszym razem lipa itp,ale jak zachciało mi się metroidvani to dałem jej szansę i nie żałuję 🙂
Jak ktoś zna jakieś mało znane metro na słiczka to dawać tytuły (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
4 Fajne! -
The Last of Us Part 1 Remake Ps5.
4 Fajne! -
Tym razem platynuje mafie 2 , wspaniała historia która wciągnęła mnie na maksa . Wersja wydana na ps4 posiada rażąca ilość błędów ale i tak tytuł zacny 🤣
3 Fajne! -
@kamil123 jedyna szansa na dwójkę to posiadanie trylogii ? Czy cyfrowo można osobno kupić?
0 Fajne! -
@zapala1994 możesz kupić cyfrę osobno ale taniej ci wyjdzie kupić trylogie w pudle .
4 Fajne! -
Gram w grę zwaną życiem.
5 Fajne! -
@mrx i nie jest to łatwa gra! 😉
2 Fajne! -
A ja ograłem life is strange 2 i zabrałem się za Evil West, może ktoś z was gra? Bo widzę opcje multiplayer ;)
1 Fajne! -
@NightShadow Jak przechodzi się pierwszy raz Evil West, to pyka się fajnie, fabularnie akurat mnie zaciekawiła. Jeżeli natomiast będziesz zaciekawiony poziomem „piekielnym” no to tutaj już jest grubo:) ale dopiero przy rozdziale 10 zaczynają się schody, taka mała podpowiedź. :)
3 Fajne! -
GOD OF WAR RAGNAROK(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
4 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo