W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@Masteron mi nie podeszło :/
0 Fajne! -
@kryjab20 ale ograłeś całą grę czy pograłeś chwilę i odpuściłeś?
0 Fajne! -
PS5 kupione, więc Ratchet & Clank: Rift Apart, a na Switchu Assassin's Creed: Revelations
2 Fajne! -
Hejka jakie macie opinie o becie MWIII , oczywiście jeśli graliście, moim zdaniem po świetnym MW z 2019 roku który miał bardzo dobry gunplay i grafikę ten nowy cod to jakiś spory regres ..... może dlatego że to beta i finalna wersja będzie już ok , pozdrawiam
0 Fajne! -
The Callisto Protocol Ps5
4 Fajne! -
Skończyłem właśnie Lies of P i jest to genialny tytuł,teraz biorę się za ukończenie dodatku do Cyberpunka 2077 i czekam niecierpliwie na Spider-Mana 2😀
2 Fajne! -
@Szefo21 Ja również nie moge się doczekać pająka , Pre-orderów staram się nie zamawiać ale nie mogłem się powstrzymać i zrobilem wyjątek 🤣 A w między czasie ogrywam red dead na switcha 😅
3 Fajne! -
@kamil123 Tak szczerze to pre-ordery są u mnie na porządku dziennym i jeszcze się nie przejechałem na takich zakupach także Spider-Man 2 zamówiony już dawno i tylko czekać zostało do piątkowego wieczoru😀Red Dead też zamówiłem do kolekcji i jeszcze patch do Red Dead 2 by się przydał😉
3 Fajne! -
@Masteron pograłem chwilę i odpuściłem
0 Fajne! -
AC Mirage i FF XVI.
Bawię się świetnie przy obu tytułach :) Po znakomitej (jak dla mnie Valhalli) jednak odskocznia w mniejszy lecz równie piękny świat jest idealna :)
Co do FF XVI polecam każdemu fanowi i też świeżakowi z tą serią, PL napisy tylko kuszą dla nowych odbiorców którym nie pasuje brak ojczystego języka w jRPGach ^^
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo