W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Właśnie skończylem Guardians of tge Galaxy i ogrywam Dying Light 2, pierwsze godziny gryvi 7 misja- Nalot:)
3 Fajne! -
@NightShadow no to przy Dying light 2 spędzisz zdecydowanie więcej czasu niż przy Strażnikach Galaktyki.Polecam
3 Fajne! -
Divinity Original Sin 2 ps4 , polecam
3 Fajne! -
Podjąłem się wyzwania jakim jest bloodborne, i już po 5 min gry mam problem z użyciem broni palnej 🥲
2 Fajne! -
Platynuję AC Unity, potem pora na Syndicate i Origins.
3 Fajne! -
A ja się wziąłem za platynowanie Assassin’s Creed 2 tylko te pióra do zebrania trochę męczą🤣
1 Fajne! -
@konewko @Szefo21 widzę że Assassin's jest na uwadze. 😀
U mnie, dalej Assassin's Creed Black Flag, trofea online, (MĘCZARNIA).
6 Fajne! -
@Masteron to się pospiesz, bo za miesiąc Ubi wyłącza serwery do trójki włącznie, następne mogą być 4 i Unity...
1 Fajne! -
@konewko Hmm 🤔 to chyba dotyczy Platformy Ps3 oraz Xbox 360, ale dzięki za info.👍
Jeżeli chodzi o ACBF, to ogólnie mam dwa trofiki do wbicia( osiągnąć poziom 55 oraz All rounder).
Ale powiem ci, mimo że Black Flag ma już swoje lata, to gdy odpalam online i chcę zagrać w jakiś tryb to niema żadnego problemu aby popykać.
2 Fajne! -
@Masteron https://www.ign.com/articles/ubisoft-to-shut-down-multiplayer-and-online-services-for-15-games-in-september-2022 lista, które wyłączą 1 września. Wcale się nie dziwię jak pójdą potem dalej i wyłączą kolejne -_-
W unity póki co też znajduje chętnych do coopa, w dwójkę raźniej i ciekawiej.
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo