W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1553783765

@maciej_spc Mi w Rise of the Tomb Raider do platyny brakło dosłownie dwóch "czasówek", ale potem zrobiłem sobie przerwę. Jeszcze później natomiast wymieniłem grę. Chyba czas znów ją zdobyć i dokończyć dzieła :)

0 Fajne!
  •  
    1553841630

Akrualnie jestem w trakcie DEVIL MAY CRY 5,z niecierpliwością  wyczekaiwałem na ten tytuł,i się opłacało bo gra jest super,system walki jest super i czuć to dobrze na padzie. Przerywniki fajnie zmontowane i bardzo dynamiczne.Grafika też na duży +.Kiedy skończe DMC5 zabieram się za Sekiro Shadows die twice .

0 Fajne!
  •  
    1553857713

Widzę że jestem w mniejszości, bo nadal męczę PS3. Aktualnie Skyrim Legendary Edition... od 7 miesięcy, bo mało czasu na granie... a że nie ruszam kolejnej gry póki nie skończę aktualnej to tak kilka gier leży i czeka, a ja dalej po lochach się włóczę...

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553858216

@Sowix 7 m-cy? U mnie zleciał dobry rok i jeszcze nie zcalakowałem ;) Na szczęście bliżej niż dalej - 7 aczików zostało do 100%.

0 Fajne!
  •  
    1553859307

Zrodził się pomysł platyny w mej głowie, ale powoli umiera. Jestem niedzielnym graczem, a raczej wieczornym i mam dopiero 150h...

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553859531

@Sowix To coś Ci nie pykło. Sam mam na liczniku 196h, lecz główny wątek ukończony, 2 dodatki również. Został 3-ci do skończenia.

0 Fajne!
  •  
    1553859761

To widzę że wcale nie jest tak źle, myślałem że wymaksowanie o wiele więcej zajmuje. W takim razie jest nadzieja :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1553860347

@Sowix Nie jesteś sam :) Ja też mam "trójeczkę" podpietą pod telewizor i ani myślę chować ją do szafy. W tej chwili (w przerwach od Sekiro) ogrywam na niej Soul Reaver, a potem mam w planach zabrać się za Metal Gear Solid HD Collection :) 

0 Fajne!
  •  
    1553860484

@sullivan_1989 a masz już MGS? Jeśli tak to chętnie się wymienię, oczywiście jak już skończysz, bo 4 część czeka na półce, a przydałoby się po kolei :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1553866132

Na tą chwilę przechodzę Crash Nsane Trilogy.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry