W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@maciej_spc Mi w Rise of the Tomb Raider do platyny brakło dosłownie dwóch "czasówek", ale potem zrobiłem sobie przerwę. Jeszcze później natomiast wymieniłem grę. Chyba czas znów ją zdobyć i dokończyć dzieła :)
0 Fajne! -
Akrualnie jestem w trakcie DEVIL MAY CRY 5,z niecierpliwością wyczekaiwałem na ten tytuł,i się opłacało bo gra jest super,system walki jest super i czuć to dobrze na padzie. Przerywniki fajnie zmontowane i bardzo dynamiczne.Grafika też na duży +.Kiedy skończe DMC5 zabieram się za Sekiro Shadows die twice .
0 Fajne! -
Widzę że jestem w mniejszości, bo nadal męczę PS3. Aktualnie Skyrim Legendary Edition... od 7 miesięcy, bo mało czasu na granie... a że nie ruszam kolejnej gry póki nie skończę aktualnej to tak kilka gier leży i czeka, a ja dalej po lochach się włóczę...
0 Fajne! -
@Sowix 7 m-cy? U mnie zleciał dobry rok i jeszcze nie zcalakowałem ;) Na szczęście bliżej niż dalej - 7 aczików zostało do 100%.
0 Fajne! -
Zrodził się pomysł platyny w mej głowie, ale powoli umiera. Jestem niedzielnym graczem, a raczej wieczornym i mam dopiero 150h...
0 Fajne! -
@Sowix To coś Ci nie pykło. Sam mam na liczniku 196h, lecz główny wątek ukończony, 2 dodatki również. Został 3-ci do skończenia.
0 Fajne! -
To widzę że wcale nie jest tak źle, myślałem że wymaksowanie o wiele więcej zajmuje. W takim razie jest nadzieja :D
0 Fajne! -
@Sowix Nie jesteś sam :) Ja też mam "trójeczkę" podpietą pod telewizor i ani myślę chować ją do szafy. W tej chwili (w przerwach od Sekiro) ogrywam na niej Soul Reaver, a potem mam w planach zabrać się za Metal Gear Solid HD Collection :)
0 Fajne! -
@sullivan_1989 a masz już MGS? Jeśli tak to chętnie się wymienię, oczywiście jak już skończysz, bo 4 część czeka na półce, a przydałoby się po kolei :)
0 Fajne! -
Na tą chwilę przechodzę Crash Nsane Trilogy.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo