W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552288284

Aktualnie Devil May Cry 5 na PS4. Jak ukończę to cisnę dalej w Far Cry 5 (PS4) aż do premiery Days Gone.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552296305

Obecnie na tapecie Anthem. Opinie krążące o tej grze mam w 4 literach, ja się świetnie bawię. Póki co ponad 120h na liczniku.

0 Fajne!
  •  
    1552303001

Po kilku próbach wróciłem do Wiedzmina 3,chce go w końcu ograć. Później Horizon zero Dawn i Rdr2 a w międzyczasie Spyro

0 Fajne!
  •  
    1552318415

Aktualnie kończę zbierać znajdźki Riddlera w Batman Arkham Knight. Chociaż kończę to dużo powiedziane. Zostało mi jeszcze jakieś 40.

W międzyczasie parę leveli w Crasha zrobię :)

Ogólnie 10 dni temu urodziła mi się druga córka i czasu trochę brakuje na granie, ale od dziś urlop także może nadrobię co nieco ;)

0 Fajne!
  •  
    1552421448

Ja właśnie zakończyłem swoją przygodę ze Spider-Manem i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony tą grą. Może nie jest to majstersztyk pokroju Uncharted, ale jak dla mnie dobre 9/10, może dlatego, że uwielbiam filmy od Marvela. Polecam zagrać tym, co nie grali. Teraz zaczynam ogrywać COD:MW Remastered z PS+ i póki co, też nie jest najgorzej.

0 Fajne!
  •  
    1552426300

Najdalej jestem w Agents Of Mythem, ogrywam też Crackdown 3 no i zaczynam Wiedźmina 3.

Online:

Rocket League

Paladins

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552490013

A ja właśnie po raz któryś z kolei przeszedłem Metro Redux :)

0 Fajne!
  •  
    1553224042

@sullivan_1989 nawet nie wiedziałem , że MW jest w plusie , taki gracz ze mnie się zrobił , a jeszcze dwa lata temu potrafiłem całą noc zawalić ;) 

Z chęcią pobiorę tego coda 

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1553269411

Division 2 i FC5

0 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553283095

Póki co zaczynam Kingdom Come, potem postaram się zorganizować sobie to sławne Sekiro i sam zobaczę co to za cudo.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry