W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1553285865

@Robert00 Pobieraj pobieraj, bo naprawdę warto. Multik wymiata, mimo że w porównianiu do późniejszych "kodów" na pierwszy rzut oka wygląda dość ubogo :) Ja sam zacząłem grę na Veteranie, ale dziś zabrałem się za Sekiro. Następny w kolejce czeka natomiast Horizon: Zero Dawn, którego chcę wreszcie nadrobić. Mam więc nadzieję, że Plus w kwietniu nie będzie za bogaty :P

A tak w ogóle to siemanko :)

1 Fajne!
  •  
    1553298508

@sullivan_1989   siemka :) ,  a jak to sekiro ?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1553336172

@Robert00 Zapowiada się zajefajnie. Nestety pograłem tylko godzinę z tego względu, że cały dzień miałem malowanie i dopiero na wieczór mogłem przysiąść. Byłem jednak totalnie wypompowany i nie chciałem grać na siłę. Dziś nadrobię :)

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1553341584

Aktualnie gram w Kingdom Hearts Final Mix na PS4. Gram na zmianę z częścią trzecią (tutaj został clean-up do Platyny).

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1553419363

@mastahluc Ja czekam na The Story So Far i dopiero potem zabiorę się za KH3. Choć jak znam życie nastąpi to gdzieś w okolicach lipca/sierpnia.

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553447467

@sullivan_1989

Jak kupiłem  All-in-One, ale i tak zacząłem od trójki :-D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1553456295

Batman: Arkham Knight w końcu zawitał u mnie, czas uratować miasto 8) Motyw otwartego miasta robi fajną atmosferę 

0 Fajne!
  •  
    1553461763

@maciej_spc ostatnio przerabiałem. Dla mnie bomba. Mnie wciągnęło, ale generalnie lubię Batmana, co też pewnie miało wpływ. Tylko te znajdźki Riddlera. Trochę ich duzo... Obecnie w PS Store jest przepustka sezonowa za 25 zł. Kupiłem, napocząłem, ale zobaczymy czy warto było jak tylko odłożę Spidermana ;)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1553467235

@mastahluc Można i tak :) Ja zabiorę się pewnie za fabułę zgodnie z chronologią, ale póki co - jak już wspominałem - mam sporo inych zaległości :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553689330

U mnie bez zmian - Anthem od premiery (jakieś ~195h przegrane). I szok! Skyrim Special Edition zaczął działać. Kilka dni temu był jakiś patch, ale nie sprawdzałem. Aż do wczoraj, gdy była przerwa na konserwację serwerów w Anthem.Wkładam płytkę i.... nie wywala! Po ponad roku (grudzień 2017) wydali patcha, łaskawcy!

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry