W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
U mnie od kilku dni PS4 poszło w odstawkę. Teraz na przemian ładuję w Age of Empires 2 HD i Twierdza HD (obecnie za niecałe 5zł na Steam).
0 Fajne! -
Przez betę the Division 2, zaczałem grać w jedynkę. Nie skończyłem podstawki, mam już 30 poziom i zaczynam szukać lepszego ekwipunku. Wsiąkłem w tą grą, a leżała z dobry rok na półce... Dodam, że gram sam, a ponoć lepiej w kooperacji. Z randomami nie chce grać, więc jeśli ktoś jeszcze lubi w to pograć to zapraszam - boniek_pl.
0 Fajne! -
@Boniek będę dzis grać z kumplem od 20 wieczorem, możemy spróbować w trójkę dark zony :)
Edit: już nieważne, umknęło mi, że grasz w jedynkę, A my w dwójkę.
0 Fajne! -
Konto usunięte1554463716
Resident Evil 6 na ps3.
Kończę grę drugi raz.
0 Fajne! -
Konto usunięte1554509554
Aktualnie gram w Metro 2033 redux i Metro last Light bo chcę wiedzieć o co chodzi w Metro Exodus przed zakupem.
1 Fajne! -
@Mati92 Zanim zaczniesz przygodę z Exodus warto też przeczytać Metro 2035 :)
1 Fajne! -
Hejka ?
O kurka, będzie tego sporo ?♂️ obecnie FF XV, Dishonored Definitive Edition, Cień Wojny ? hmmm wszelkie gry Lego, bo dziewczyna się wkręciła. Do tego Resident Evil 2, Metro Exodus (jeszcze nie skończyłem ?), DIRT Rally 2.0. W międzyczasie NFS 2015, ME Andormeda, FC New Dawn i Mortal X ze znajomi jeśli wpadają. Lista jest pełna, nie cierpię grać dwóch czy trzech tytułów na raz. Muszę mieć ich kilka ? dziwne podejście, ale nie czuję wtedy znużenia danymi tytułami ? oczywiście to nie wszystko, bo jest jeszcze parę tytułów, które ogrywam. No cóż, nie ma monotonii.
Co do odczuć - nie grajcie w Cień Wojny po Cieniu Mordoru, bo to zabójstwo. Tak samo polecam Cień Wojny ogrywać na raty, bo potrafi w pewnych momentach znużyć. Jeśli jesteście fanami LOtR i Tolkiena - pozycja obowiązkowa. Co do RE2 - nie byłem przekonany. W skrócie - nie mój typ gry - ale okazało się, że to świetny tytuł i bawię się przy nim nieźle. Nigdy nie miałem styczności z RE od Capcomu, jakoś tak nie po drodze miałem ??
Jeśli coś mi jeszcze wpadnie do głowy to się odezwę.
Narazicho i pozdrawiam,
Damian
3 Fajne! -
@Codzienny.gracz Faktycznie, sporo tego naraz :) Dziewczyna ma rację! Sama będę polować teraz na Lego Przygoda 2 Gra Wideo, pierwsza część zaliczona jeszcze na PS3 bardzo mi się podobała. Idealna pozycja na relaks w weekend :)
U mnie aktualnie grane na PS4 Red Dead Redemption 2. Klimat i urzekający świat westernu jest fenomenalny, jednak sam gameplay nie jest za bardzo wciągający. Po przejściu fabuły nie zostanę raczej przy tym tytule na dłużej.. Pójdzie w parze do wymiany razem Wolfenstein'em 2 i NFS Payback, które kończę w międzyczasie. Kolejnym tytułem będzie napewno Sekiro, które od 26 kwietnia będzie ogrywane przeze mnie równocześnie z Days Gone :)
0 Fajne! -
Obecnie naparzam w następujące tytuły:
-Bloodborne. Trudna ale bardzo wciągająca gra, ogrywam każdy poziom samodzielnie ale gdy tylko dojdę do jakiegoś bossa to używam dzwoneczka i bossy robimy wspólnie z znajomym.
- Warface. Gramy w klanie i jest dość dobrze. Obecnie z kolegami dołączyliśmy do Polskiego klanu który może się poszczycić 19 miejscem w światowym rankingu.
- Assassin's creed origins. Męczę ten tytuł, pierwsze wrażenia z tą grą to "jaka ta gra jest świetna", "dlaczego takie średnie oceny?", no ale jestem juz w połowie i wiem czemu. Nuda! W kółko trzeba robić to samo. Fabuła jakby na szybko wymyślana. Nie wiem czy ją skończę, pewnie pójdzie na wymianę. Ehh a miałabyć platyna.
1 Fajne! -
Drugie podejście do Assassin's Creed Origins, mam nadzieję, że tym razem dam radę, bo platynka jest łatwiutka :p
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo