W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1553870330

@Sowix Niestety nic z tego nie będzie, bo mam cyfrę :) Choć przyznam, że szukam kilku takich "składaków" w pudle. Wspomnianego MGS, Tomb Raider i Splinter Cell :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1553879014

Platyna w Skyrim zajęła mi mniej niż 70 godzin, no ale dla mnie to jak spacer po parku. Teraz platynuję drugi raz, lecz właśnie na trójce. 

0 Fajne!
  •  
    1553938580

@sullivan_1989 Ja bym sie jeszcze pokusił o składanke Prince of Persia, za dzieciaka przeszedłem tylko pierwszą, ale wtedy szczena opadała.

0 Fajne!
  •  
    1553943539

AC: Odyssey - potem na półkę aż spadnie trochę cena za DLC lub SP aby zrobić 100%

Do wykończenia CoD: MW Remastered i The Witness 

Jakby ktoś szukał kompana do multi trofeów w Uncharted 4 i The Rise of TR to dajcie znać psn: Klaciak

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1554015281

@Sowix Nawet nie wiedziałem, że PoP też wyszedł jako kolekcja :) Dzięki, trzeba będzie dodać do poszukiwanych :)

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1554021078

Ja jak narazie gram sobie Red Dead Redemption 2 online Beta fajnie się gra ale czasami wywala błąd i trzeba od nowa uruchamiać online.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1554047068

A kolekcja księcia wyszła również na płycie? Wiem, że w store była, a na ps2 nawet posiadam Trilogy, ale na płytce nie widziałem. 

Edit: Nieważne, już znalazłem i wiem, że jest :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1554281182

A ja zapytam trochę z innej beczki. Czytając jakiś artykuł natknąłem się na tytuł który mnie zainteresował , a chodzi konkretnie o The Long Dark. Grał ktoś? Warte to coś?

0 Fajne!
  •  
    1554288032

Gris oraz Unravel Two - obie na swój sposób bardzo przyjemne. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

1554297779

@maciek4281

Polecam obejrzeć odcinek Quaza o The Long Dark ;)

A wracając do tematu aktualnie gram w Styx: Master of Shadows. Kupiony na promce w PS Store ;)

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry