W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Unravel :) przyjemna gierka a w piątek Elden Ring wjeżdża chociaż to będzie moja pierwsza gra z gatunku souls :)
2 Fajne! -
Zabieram się za Assasins Creed Valhalla
1 Fajne! -
@NightShadow łooooo Panie to rychło w czas 😆😁
2 Fajne! -
Forbidden West splatynowany, daję drugą szansę Dying Light 2.
1 Fajne! -
Metroid Prime :)
1 Fajne! -
Mass Effect Edycja Legendarna, część pierwsza. Nigdy nie byłem fanem gier typu science fiction, ale przyznaję ,że ta produkcja przekonała mnie do siebie. Bardzo dobrze mi się gra , mimo powtarzalności , klimat potrafi wciągnąć 😊
1 Fajne! -
@Emadera2019 tyle tych gier było do przejścia że nie wyrabiałem i czekał na swoją kolej ten Assasin ;)
1 Fajne! -
@NightShadow No to jakies 100h przed Tobą 😁
1 Fajne! -
@Emadera2019 ponad 100 ja miałem 140 żeby zrobić calaka 😉
0 Fajne! -
Zapytam czy w dalszym ciągu w historii, fabule gry valhalla występuje "przenoszenie" gracza między światem teraźniejszym, a przeszłością w której wykonujemy misje? Pamiętam za czasów ps3 (nie pamiętam, która to była część) bohater kładł się na stole i przenosił się do czasów starożytnych.
Dla mnie ten efekt niestety zabijał cały fun z gry, jednak wole wsiąknąć w klimat przeszłości, a nie skakać między światami.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo