W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@Dominika.l nie wiem,ale zazdroszczę że dopiero poznajesz tę historię :) a ja zaczyna ME Legendary Edition,2 i 3 przechodziłem kilka razy,ale jedynka mnie zawsze omijała :)
0 Fajne! -
@dominika.l też Ci zazdroszczę poznawania świata Wiedźmina 3. Przeżyjesz świetne doświadczenie!
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Diablo 3 skończone tuż przed premierą dwójki. Do premiery będę się zagrywał w Naruto Ultimate Ninja Storm.
3 Fajne! -
Call Of Duty MW2- PS4 PRO, fajny Remaster, który potrafi czasami dać popalić mojej konsoli, wyje czasami jak szalona😄.
2 Fajne! -
Deathloop (PS5) oraz Tales of Arise (XSX).
2 Fajne! -
Doom Eternal :)
Co tydzień gram w nową gre w sumie :D
2 Fajne! -
Kena: Bridge of Spirits :)
Spoko gierka podobna do Ratchet & Clank :)
Ciezka platyna będzie bo najwyższy poziom trudności daje w kość :(
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Naruto ogarnięte, czas na dłuższe posiedzenie z Diablo II.
0 Fajne! -
Yakuza 0 :)
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Red Dead Redemption Game Of The Year Edition PS3
Gdyby powstał Remake na PS5 to byłby HIT!
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo