W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Platynuję HzD Frozen Wilds. Lepiej późno niż wcale 🕹️😁
1 Fajne! -
@Ekwador za pierwszym podejściem do tej gry wyłączyłem chyba po 2-3h bo mnie jakoś nie zainteresowała. Wróciłem do niej po jakimś czasie i nie mogłem się od niej oderwać :) zajebista gierka i fabuła związana z przeszłością
1 Fajne! -
@Laska ja tez świetnie się bawiłem grając w Legiona, obecie zdaje 2 raz i naprawdę nie kumam hejtu na te grę. Brytyjskość aż się wylewa i jest mega!
0 Fajne! -
@kenny2612 Siema dokładnie otóż to hejt jest spory ale za co? Dobrze przyjemnie się gra i czyści kolejne dzielnice dla mnie każdą część jest na prawdę gicio pozdrawiam
1 Fajne! -
Star Wars Squadrons singleplayer. Moim zdaniem bardzo przyjemna gra. Czy tylko ja mam takie wrażenie, że Wymieńgry powoli umiera?
0 Fajne! -
@malik123 Dlaczego tak twierdzisz?
0 Fajne! -
@Laska Ja mam, a Ty? Nie musisz pisać dlaczego. Pytanie dotyczyło czy tylko ja je mam.
0 Fajne! -
@malik123 myślałem że podzielisz się z nami swoimi przemyśleniami. Wiesz co ja nie odczuwam zbytnio czy umiera czy nie ponieważ o co człowiek zapyta związanego np z grami uzyskuje odpowiedź wymiany też na bieżąco co jakiś czas zmiany są wprowadzane myślę że żyję to i dobrze się ma czego chcieć więcej?
0 Fajne! -
@Laska Wydaje mi się patrząc na ruch w forum. Mam wrażenie, że tematy dłużej wiszą bez odpowiedzi lub jest ich mniej. Chyba kiedyś
było więcej nowych tematów i dyskusji było więcej. A co do wymian i zakupów się nie wypowiem, bo wymieniam i ewentualnie kupuję na innym portalu. Tutaj porównuję ceny i hobbystycznie przeglądam forum. Takie to moje przemyślenia.
0 Fajne! -
Assassin's Creed Valhalla, coś czuje że to będzie długa i dobra gra 😄
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo