W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1636144872

Platynuję HzD Frozen Wilds. Lepiej późno niż wcale 🕹️😁

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1636153111

@Ekwador za pierwszym podejściem do tej gry wyłączyłem chyba po 2-3h bo mnie jakoś nie zainteresowała. Wróciłem do niej po jakimś czasie i nie mogłem się od niej oderwać :) zajebista gierka i fabuła związana z przeszłością 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1636232315

@Laska ja tez świetnie się bawiłem grając w Legiona, obecie zdaje 2 raz i naprawdę nie kumam hejtu na te grę. Brytyjskość aż się wylewa i jest mega!

0 Fajne!
  •  
    1636299588

@kenny2612 Siema dokładnie otóż to hejt jest spory ale za co? Dobrze przyjemnie się gra i czyści kolejne dzielnice dla mnie każdą część jest na prawdę gicio pozdrawiam

1 Fajne!
  •  
    1637091895

Star Wars Squadrons singleplayer. Moim zdaniem bardzo przyjemna gra. Czy tylko ja mam takie wrażenie, że Wymieńgry powoli umiera?

0 Fajne!
  •  
    1637092093

@malik123 Dlaczego tak twierdzisz?

0 Fajne!
  •  
    1637096056

@Laska Ja mam, a Ty? Nie musisz pisać dlaczego. Pytanie dotyczyło czy tylko ja je mam.

0 Fajne!
  •  
    1637096653

@malik123 myślałem że podzielisz się z nami swoimi przemyśleniami. Wiesz co ja nie odczuwam zbytnio czy umiera czy nie ponieważ o co człowiek zapyta związanego np z grami uzyskuje odpowiedź wymiany też na bieżąco co jakiś czas zmiany są wprowadzane myślę że żyję to i dobrze się ma czego chcieć więcej?

0 Fajne!
  •  
    1637101781

@Laska Wydaje mi się patrząc na ruch w forum. Mam wrażenie, że tematy dłużej wiszą bez odpowiedzi lub jest ich mniej. Chyba kiedyś

było więcej nowych tematów i dyskusji było więcej. A co do wymian i zakupów się nie wypowiem, bo wymieniam i ewentualnie kupuję na innym portalu.  Tutaj porównuję ceny i hobbystycznie przeglądam forum.  Takie to moje przemyślenia.

0 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1637136174

Assassin's Creed Valhalla, coś czuje że to będzie długa i dobra gra 😄

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry