W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Tak jak włączyłem Stardew Valley tak nie mogę wyłączyć. Uwielbiam tą grę <3
1 Fajne! -
Powrót do Bloodborne po pół roku, zatrzymałem się przed Amelią i powoli lecę dalej. Wypadałoby w końcu przejść jakieś soulsy a to pierwsza gra od FS jaką odpaliłem xd0 Fajne!
-
@konewko jest PL język na konsoli?
0 Fajne! -
Nie ma polskiego, ale tekstu tam niewiele i napisany prostym językiem.
Aktualizacja: The Ascent i Oblężenie Paryża (XSX)
1 Fajne! -
RE: Village i jestem zachwycony Rumunią ;)
1 Fajne! -
Powrót do AC: Black flag . Genialna odsłona . Zarówno historia jak i rozgrywka wymiatają . Klimat piratów zdecydowania na plus !
1 Fajne! -
@kenny2612 czuć klimacik :p
1 Fajne! -
@kamil123 ta gra jest wszystkim czym być nie powinien Asasyn. Dlatego jest taka dobra.
0 Fajne! -
Po przypadkowej śmierci mojej hardkorowej postaci w diablo 3 na 66lvl, zrobiłem nową i już mam 41lvl, osiągnięcie za maksymalny poziom samo się nie zrobi.
0 Fajne! -
Po raz pierwszy spotkałam się z "Wiedźminem 3: Dziki Gon" i jestem zakochana w tej grze. Dlaczego wcześniej po nią nie sięgnęłam?
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo