W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1627464684

@kenny2612 w Detroit platyna zrobiona. Oprócz Wiedźmina 3 to moja najlepsza growa przygoda. Aż mi smutno, że Quantic Dream nie wypuszcza żadnej nowej gry. 

2 Fajne!
  •  
    1627568863

Sniper Contract

0 Fajne!
  •  
    1627578535

Ratchet & Clank Rift Apart, bardzo przyjemna rozgrywka.

0 Fajne!
  •  
    1627583559

Kupiłem kolekcję Jak & Daxter na promce w PS STORE, aby trochę powspominać sobie gry z młodości. Pomimo tego, że są to gry z przed kilkunastu lat to nadal całkiem przyjemnie się w nie gra a i grafika jak na ograniczenia sprzętowe ps2 dalej potrafi cieszyć oko. Trofea w nich nie są jakieś wymagające, więc jestem pewien, że wbiję sobie platynę w każdej części.

0 Fajne!
  •  
    1627805781

Ratchet Clank Rift Apart , wspaniała przygoda . Jak dla mnie absolutny sztos . Nic tylko grać 😀

1 Fajne!
  •  
    1627838804

Cyberpunk 2077 i nie moge sie oderwac :D 

0 Fajne!
  •  
    1627846567

@kamil123 Dwa dni temu wbiłem platynkę, jest niemal obowiązkowa w tej produkcji, pucharki praktycznie same wpadają. A rozgrywka to czysta przyjemność.

Żeby nie zbaczać z tematu, aktualnie powrót do Fishing Planet 🎣😁

1 Fajne!
  •  
    1627894392

No ja zaliczyłem Returnal ostatnio. Całkiem niezla dawka zabawy dla fanów soulslikow.

0 Fajne!
  •  
    1627918989

Nioh2

0 Fajne!
  •  
    1628248726

assassin's creed valhalla ehhh przytuliłby AC Origins 2

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry