W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
A ja wracam do klasyki w nowszym wydaniu, czyli do Far Cry 3 na ps4. Ogólnie w moim mniemaniu najlepsza odsłona. Robiłem sobie nadzieje ż FC6 będzie lekkim powrotem klimatycznym właśnie do trójki ale po obejrzeniu trailerów troszkę się zawiodłem, no ale cóż pożyjemy zobaczymy. Też mi się marzy żeby powróciła edycja The Wild Expedition w zremasterowanej wersji. Wracając do FC 3 to chyba będę platynował bo na szczęście nie ma wymaganej kooperacji która była w moim mniemaniu trochę na siłę wciśnięta.
0 Fajne! -
Szukałem gierek z dobrą fabułą z Xbox game pass i natrafiłem na to zestawienie: https://xgp.pl/artykuly/xbox-game-pass-gry-najlepsza-fabula/ (może komuś się przyda) - wziąłem The Outer Worlds i w sumie jak na razie naprawdę spoko. Jako fan Fallouta 3 i Fallouta New Vegas czuje się powoli jak w domu:)
1 Fajne! -
Ja aktualnie gram w The Last of Us: Part II. O popularności tej gry dowiedziałem się o dziwo z jednego ze wpisów tutaj https://www.gram.pl/news/ . Nie spodziewałem się, że cała seria jest na tyle popularna. A wy już graliście, jak oceniacie?
1 Fajne! -
Obecnie teraz mam na celowniku, Sniper Ghost Warrior 3, oglądałem kilka filmików, gierka chyba ma to coś.
1 Fajne! -
Ratchet (PS5), Scarlet Nexus (XSX).
0 Fajne! -
Shadow of The Tomb Raider. Ostatnia z serii na PS4, cała seria robi wrażenie. Ostatnia część na oledziei PS4Pro posiada niemal filmową grafikę.
0 Fajne! -
Resident Evil village na ps5 i powiem Wam , że na słuchawkach w nocy.... Sztos
0 Fajne! -
Kończę platynować Spider Man miles i chyba powrócę do Cyberpunka chociaż mocno mnie odrzucił na ps4
0 Fajne! -
@Laska jeżeli chodzi o mnie 😁, kupiłem w kwietniu CP2077 i do dziś leży na półce, nówka w folii.🤣
1 Fajne! -
@Masteron nie masz czego żałować poważnie.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo