W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1623105335

A ja wracam do klasyki w nowszym wydaniu, czyli do Far Cry 3 na ps4. Ogólnie w moim mniemaniu najlepsza odsłona. Robiłem sobie nadzieje ż FC6 będzie lekkim powrotem klimatycznym właśnie do trójki ale po obejrzeniu trailerów troszkę się zawiodłem, no ale cóż pożyjemy zobaczymy. Też mi się marzy żeby powróciła edycja The Wild Expedition w zremasterowanej wersji. Wracając do FC 3 to chyba będę platynował bo na szczęście nie ma wymaganej kooperacji która była w moim mniemaniu trochę na siłę wciśnięta.

0 Fajne!
  •  
    1623145945

Szukałem gierek z dobrą fabułą z Xbox game pass i natrafiłem na to zestawienie: https://xgp.pl/artykuly/xbox-game-pass-gry-najlepsza-fabula/ (może komuś się przyda) - wziąłem The Outer Worlds i w sumie jak na razie naprawdę spoko. Jako fan Fallouta 3 i Fallouta New Vegas czuje się powoli jak w domu:)

1 Fajne!
  •  
    1624018989

Ja aktualnie gram w The Last of Us: Part II. O popularności tej gry dowiedziałem się o dziwo z jednego ze wpisów tutaj https://www.gram.pl/news/ . Nie spodziewałem się, że cała seria jest na tyle popularna. A wy już graliście, jak oceniacie?

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1626007511

Obecnie teraz mam na celowniku, Sniper Ghost Warrior 3, oglądałem kilka filmików, gierka chyba ma to coś.

1 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1626074806

Ratchet (PS5), Scarlet Nexus (XSX).

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1626120231

Shadow of The Tomb Raider. Ostatnia z serii na PS4, cała seria robi wrażenie. Ostatnia część na oledziei PS4Pro posiada niemal filmową grafikę. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1626156777

Resident Evil village na ps5 i powiem Wam , że na słuchawkach w nocy.... Sztos 

0 Fajne!
  •  
    1626195617

Kończę platynować Spider Man miles i chyba powrócę do Cyberpunka chociaż mocno mnie odrzucił na ps4

0 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1626205701

@Laska jeżeli chodzi o mnie 😁, kupiłem w kwietniu CP2077 i do dziś leży na półce, nówka w folii.🤣 

1 Fajne!
  •  
    1626205857

@Masteron nie masz czego żałować poważnie.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry