W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Platynka w Resident Evil 2 wbita, więc zabieram się za to samo w jednej z najbardziej niesamowitych gier, w jakie grałem tj. Nier Automata. Później będzie pierwsze podejście do Replicanta.0 Fajne!
-
Aktualnie MARVEL Guardian's of the Galaxy TellTale Game. Lubię strażników więc chciałem sprawdzić co to jest. Trzy z pięciu epizodów za mną. Na razie jest ciekawie, sporo można się dowiedzieć o przeszłości załogi.
2 Fajne! -
Dziś,zainstalowałem na PS4 Darksiders Genesis, gierkę zakupiłem w tamtym roku,😅 ale dopiero teraz przypomniałem sobie że mam ten tytuł do ogrania, 🤣szkoda nie ograć czwartej części, jak jedynka, dwójka i trójka jest już za mną.
2 Fajne! -
@Masteron z tym że Genesis bardziej pod diablo podchodzi a nie pod typowego slashera:P
0 Fajne! -
Nudy nie ma w co grać. Czerwiec-lipiec sezonem ogórkowym. Cisnę The Outer Worlds na XSX z gamepassa.
1 Fajne! -
@MediaWorm akurat mi to nie przeszkadza,aby klimat był ten sam.Pykam tak sobie😅i jest spoko, tylko ciekawi mnie czy jest mocniejsza od jedynki czy też dwójki🤔, trójka też była ok, ale jakoś nie weszła mi w pamięć,🥱 jak dwie pierwsze cześci.🤤
1 Fajne! -
@Masteron to są całkiem inne doznania . Nie będziesz rozpatrywał tego później pod kątem czy Genesis jest lepsze od jakiejś z wcześniejszych części: P
0 Fajne! -
Po 63 godzinach skończyłem Kingdom Come: Deliverance na PS4. Okropne męczarnie: gra pełna bugów, niedoróbek, NIESAMOWICIE długich czasów ładowania, doczytywania tekstur (a niekiedy i nie).
Jednak mimo wszystko gra ma to COŚ, a fabuła i sama rozgrywka pchały jednak do spędzania kolejnych godzin. 🙈
Gra do której mam najbardziej ambiwalentny stosunek, ale jednak ukończona wraz ze sporą częścią zadań pobocznych. 😅
2 Fajne! -
Zacząłem ratchet and clank rift apart i z chęcią bym zaczął ac valhale :p ma ktoś może na wymianę z aktualizacja na ps5 za ghost of tsushima ^^
0 Fajne! -
@mck_nysa racja, ja byłem mega zadowolony ostatnio kupiłem edycje z dodatkami i może teraz na PS5 chociaż szybciej będzie się ładować a także tekstury.
Ja za to pierwszy raz ogrywam Detroit i jestem zachwycony
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo