W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1627080954
    Platynka w Resident Evil 2 wbita, więc zabieram się za to samo w jednej z najbardziej niesamowitych gier, w jakie grałem tj. Nier Automata. Później będzie pierwsze podejście do Replicanta.
    0 Fajne!
  •  
    1627169103

Aktualnie MARVEL Guardian's of the Galaxy TellTale Game. Lubię strażników więc chciałem sprawdzić co to jest. Trzy z pięciu epizodów za mną. Na razie jest ciekawie, sporo można się dowiedzieć o przeszłości załogi.

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1627319483

Dziś,zainstalowałem na PS4 Darksiders Genesis, gierkę zakupiłem w tamtym roku,😅 ale dopiero teraz przypomniałem sobie że mam ten tytuł do ogrania, 🤣szkoda nie ograć czwartej części, jak jedynka, dwójka i trójka jest już za mną. 

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1627321079

@Masteron z tym że Genesis bardziej pod diablo podchodzi a nie pod typowego slashera:P

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1627324055

Nudy nie ma w co grać. Czerwiec-lipiec sezonem ogórkowym. Cisnę The Outer Worlds na XSX z gamepassa.

1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1627326845

@MediaWorm akurat mi to nie przeszkadza,aby klimat był ten sam.Pykam tak sobie😅i jest spoko, tylko ciekawi mnie czy jest mocniejsza od jedynki czy też dwójki🤔, trójka też była ok, ale jakoś nie weszła mi w pamięć,🥱 jak dwie pierwsze cześci.🤤

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1627332191

@Masteron to są całkiem inne doznania . Nie będziesz rozpatrywał tego później pod kątem czy Genesis jest lepsze od jakiejś z wcześniejszych części: P

0 Fajne!
  •  
    1627336159

Po 63 godzinach skończyłem Kingdom Come: Deliverance na PS4. Okropne męczarnie: gra pełna bugów, niedoróbek, NIESAMOWICIE długich czasów ładowania,  doczytywania tekstur (a niekiedy i nie).

Jednak mimo wszystko gra ma to COŚ, a fabuła i sama rozgrywka pchały jednak do spędzania kolejnych godzin. 🙈

Gra do której mam najbardziej ambiwalentny stosunek, ale jednak ukończona wraz ze sporą częścią zadań pobocznych. 😅

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1627417160

Zacząłem ratchet and clank rift apart i z chęcią bym zaczął ac valhale :p ma ktoś może na wymianę z aktualizacja na ps5 za  ghost of tsushima ^^

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1627418953

@mck_nysa racja, ja byłem mega zadowolony ostatnio kupiłem edycje z dodatkami i może teraz na PS5 chociaż szybciej będzie się ładować a także tekstury. 

Ja za to pierwszy raz ogrywam Detroit i jestem zachwycony

3 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry