W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@konewko @Majok koleżka po prostu poleciał w ch.. Tylko po co?? Nie wiem pokój wszystkim dobrym ludziom miłego wieczornego grania!
1 Fajne! -
@Laska nie poleciałem w ch.. żałuję że foto nie zrobiłem to bym kilka ust zamknął no ale cóż. Miłego! :)
1 Fajne! -
@Emadera2019 przecież możesz zrobić w każdej chwili na stronce Ubisoftu.
2 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)pomyliłem się jednak nie znacznie z czasem gry :) byłem przekonany że zrobiłem to w 30h. Sorka za wprowadzenie w błąd.
4 Fajne! -
44h to i tak nieźle. Zwracam honor ;)
3 Fajne! -
@Emadera2019 wow to poszedłeś brawo Express również zwracam honor i się dziwię jak to zrobiłeś.
2 Fajne! -
Empire of sin i rocket league
1 Fajne! -
W oczekiwaniu na Diablo 2 na xboxa znów ogarniam calaka w Diablo 3.
1 Fajne! -
Valhalla wymaksowana i platyna jest teraz na rozluźnienie FIFA 21 i kariera 😁
2 Fajne! -
Rage 2 niezła ścieczka 😃
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo