W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Platyna w Spider Man i w Spider Man Miles Morales a teraz zabieram się za trylogię Batmana 😁 99zl na PS4 za 3 gry to dobra oferta 😊1 Fajne!
-
Probuje wymaksowac WD Legion i sagę Halo na 360.
1 Fajne! -
Borderlands 3 podstawka 1000/1000, czas na THPS1+2.
1 Fajne! -
Ys IX Monstrum Nox (kończę, gra jest tak przegadana i tak słaba w porównaniu z ósemką, że ratuje ją tylko przyjemne bicie mobów i rozwój postaci), a od jutra Peeeeersoooooonyyyyy <3
0 Fajne! -
Pare dni temu przeszedlem AC: Valhalla na PS5 a dzisiaj God of War po raz drugi :) teraz przede mna Spider-Man Miles Morales i The Walking Dead wszystkie sezony.
1 Fajne! -
Ac Valhalla ale chyba na odbicie kusi mnie by zagrać w Cuphead na ps4 😊
0 Fajne! -
wbita platyna w control teraz czas na gt sport dla odskoczni :-)
1 Fajne! -
NFS Heat, Destroy all Humans, Darksiders Genesis,
2 Fajne! -
Właśnie w biłem platynę w Star Wars Jedi: Upadły Zakon ściągam gta v by tam w bić xd
1 Fajne! -
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo