W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
ja męczę NFS Heat
0 Fajne! -
MudRunner American Wilds Edition z promk na ps store za 42 zł z wszystkimi DLC wjechał mocno ;) polecam!
0 Fajne! -
Lego DC super villains
1 Fajne! -
Assassin's creed valhalla wjechała i długi czas przede mną z tą grą
0 Fajne! -
Sackboy: Wielka Przygoda jako odskocznia od AC: Valhalla. Mega przyjemna gra, cisniemy z dziewczyną na dwa pady.
1 Fajne! -
Ostatnio skończyłem Uncharted 4. Teraz nie wiem co ogram :D może trylogie Tomb Raider.
0 Fajne! -
Teraz ogrywam Control, później Mafie 2, a po Mafii to jeszcze nie wiem. 😅
1 Fajne! -
@Masteron jak to Control? Bo nie wiem czy teraz grać w tlou remaster czy Control
0 Fajne! -
@Kapitan_laweta zagraj z TLOU to Cię zajara i wciagnie w zimowe wieczory 😊
0 Fajne! -
Potwierdzam. Mam Control, a przy okazji ściągnąłem z jakiejś promki na PSN TLOU remastered. I w Control, owszem, trochę popykałem- gdy skończyłem TLOU i czekałem na przesyłkę z TLOU2 (gram tera)- świetna sprawa. Mnie Control nie porwało (chociaż szanuję Remedy za serię Max Payne), ale pewnie wrócę do tej gry jeszcze.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo