W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1773868184

@Olifant nie przepadam za takimi kosmicznymi klimatami, ale Alien i Dead Space były naprawdę świetne

1 Fajne!
  •  
    1774010379

Rozpocząłem swoją przygodę z Crimson Desert i po kilku godzinach uważam,że gra jest bardzo dobra.

Świetna grafika,wszystko działa płynnie(tryb zrównoważony na ps5),system walki,który mi się podoba.

Jestem pewien,że spędzę z gra mnostwo godzin.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1774028431

@Franko nie no graficznie to chyba nie powala na bazowym PS5 z tego co widziałem :) ciekawe czy nie znudzi się taki MMO single bo mapa jest przeogromna :)

1 Fajne!
  •  
    1774047355

@kenny2612 dla mnie to jest erpeg,a nie MMO,na moim telewizorze gra wygląda bardzo dobrze.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Player 2025

WymieńGry.pl Ranga Supporter Gold

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1774085998

@Franko MMO i RPG się nie wyklucza, często wręcz przeciwnie. Poza tym Kenny słusznie napisał “MMO single”, bo gra faktycznie rozmiarami wygląda trochę jak coś przygotowanego pod MMO, no ale nie ma się czemu dziwić, skoro robiło to studio, które zaistniało dzięki MMO RPG. 

Swoją drogą jestem aż w szoku, jak bardzo zasiedziałem się w jaskini. Omijałem wszystkie wzmianki o Crimson Desert, bo kojarzyłem, że to projekt poboczny dla Black Desert Online i ma być właśnie MMO, które aktualnie w żadnym razie mnie nie interesują. Dosłownie kilka dni przed premierą zorientowałem się, że jest jednak inaczej. Niespodzianka, będzie trzeba się tym tytułem zainteresować. W swoim czasie :v

Zaskoczyło mnie również to, jak blisko jest już premiera Life is Strange Reunion. Koniecznie muszę wrzucić na priorytet Double Exposure, bo perspektywa ponownego ujrzenia Chloe to coś niesamowitego.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1774101816

@dawid2601 sam sprawdzę ale nie za tą cenę :) gra jest ponoć tak przeciągnięta i durna w fabule że generalnie nie wiesz po co wszytsko robisz i o co tam chodzi :) a jak to piaskownica do minigierek to trochę słabo :/ generalnie co czytam gości których śledzę to 90% opinii jest negatywnych (wiadomo że nie wszystko tam jest tragiczne ale przytłaczająca większość) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Player 2025

WymieńGry.pl Ranga Supporter Gold

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1774106974

Hm, no trochę tego się obawiałem, jak rzuciłem okiem na ten tytuł. Tylko dla mnie praktycznie każda duża gra to aktualnie red flag, bo zwyczajnie nie mam czasu i średnio chce mi się biegać po pytajnikach na mapie, aczkolwiek to już w pełni subiektywne. 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1774111901

@dawid2601 też  trochę mam takie odczucia aczkolwiek teraz ogrywam Days Gone Remastered i tam czyszczenie tego świata po 30h nadal sprawia frajdę :)

1 Fajne!
  •  
    1774130673

@dawid2601Niedawno ograłam Double Exposure, bardzo sympatycznie się gra, jak oczywiście w każdą część. Ciekawe z tym Reuniona (ja poczekam na Switchu), bo w dwójce jeszcze pytali o zakończenie z jedynki. Przy Reunion jednak uznali tylko jedno prawidłowe zakończenie jedynki.

0 Fajne!
  •  
    1774264121

Ukończyłem wczoraj Alone in the Dark remake i powiem Wam, że to jest bardzo dobry tytuł. Tak wiem, oczywiście tryb walki jest koszmarny i gra ma dużo błędów, ale to wciąż jest bardzo dobra gra.

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Premiery gier – marzec 2026. W co zagramy na PC i konsolach?
12 marca 2026

Jeśli myśleliście, że początek roku będzie spokojny dla graczy… to marzec szybko wyprowadza z błędu. W kalendarzu pojawia się sporo głośnych tytułów - od dużych produkcji AAA po ciekawe projekty, które mogą pozytywnie zaskoczyć.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry