W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Teraz ogrywam Doom the Dark Ages, zaczyna się krwawo, i bardzo filmowo, zobaczymy jak z czasem, ale przy 18-25h gry, moim zdaniem mocne 8/10.
1 Fajne! -
Ja zabrałem się za hejtowane przeze mnie Yotei i no tragedii nie ma.. nawet fabularnie chyba lepsza niż Tshushima (bo nie ma mongołów ;) ) ale no w kolejce do GOTY to stać nie powinno ;) chyba że oprawa audio bo tutaj klimat Kurosawy czuć na kilometr i jest to bardzo fajne :) graficznie troszkę lepiej niż przygody Sakaia ale miejscami jest przeciętnie :)
0 Fajne! -
@kenny2612 XD XD XD no szczególnie zamiast postaw do broni, to bronie jako postawy, żeby femiwścieknięta bohaterka mogła wyglądać cool. Tymczasem już taki rise of the ronin zjada swoim systemem walki to leniwe yotei.
1 Fajne! -
@mrx zgadza się, ronin miał super system walki to fakt natomiast nie rozumiem tu tych ,,iks de” … w żadnym stopniu nie wychwalam gry tylko mówię że ogrywam bo tsushima była spoko a tu lepsza fabuła i ciekawy motyw z wilkami. Ogram, wymienię/sprzedam, zapomnę po miesiącu .. ot co
2 Fajne! -
A graliście w "Where winds meets"? Widziałam jakieś zajawki i kojarzy mi się to właśnie z Yotei lub Shadows, ale wiele więcej nie wiem o tej grze.
0 Fajne! -
Ja tylko odpaliłem, wygląda jak jakiś mmorpg :) ale grałem tylko 5 minut, więc więcej się nie wypowiem.
teraz ograłem still wakes the Deep a super horror, ciekawy i intuicyjny 8/10
teraz ogrywam Morbid - taki sobie souls like, ale do kolekcji chce ograć, jest grywalny ale do lepszych tytułów mu daleko. 6.5/10
2 Fajne! -
Skoczyłem South Park Fractured but Whole i nie zdobyłem platyny bo mi jednego trofeum nie zaliczyli . Trzeba było przejść ciemnoskórym na poziomie mistrzowskim i nie wpadło. Za rok spróbuję znowu. Teraz Gram w Silence i Savoir Gang na PS4.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo