W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@kenny2612 tak ale uważam że to jest gra bardziej dla wielkich fanów motoryzacji aniżeli casualowego gracza który po prostu chce się pościgać. Nawet sami twórcy określają tą grę mianem symulatora. Nie wiem mnie ta gra wynudziła.
1 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Ahhh…. ten Wiedźmin 🤤 tyle lat i dalej utrzymuje wysoki poziom!
4 Fajne! -
@kryjab20 Absolutnie jest to gra dla fanów motoryzacji - swego rodzaju hołd zlożony samochodom przez Polyphony :)
Jednak nie trzeba być mega fanem aby czerpać frajdę :) Jak mam do wyboru w niedzielny poranek zrobić rundkę na Nurburgu czy pojeździć mydelniczką po ulicy w NFS wciskając nitro i skacząc po dachach to zdecydowanie wolę realizm :)
0 Fajne! -
NFS to dla mnie wogóle porażka.
Jedyny słuszny NFS którego przeszedłem od deski do deski to Most Wanted ale to było lata temu. I właśnie o tym mówię że niema ani jednej gry wyścigowej która by mnie przyciągnęła do konsoli na dłużej niż parę minut.
Gran Turismo z całym szacunkiem ale to taka jazda w kółko. Tylko dla prawdziwych fanów motoryzacji.
0 Fajne! -
@kryjab20 no każdy ma swój gust i ocenę :) szanuje!
co do NFS to racja w zupełności :)
Most Wanted i Carbon były mega :)
A The Run? Też bardzo fajny pomysł jako jeden wyścig
1 Fajne! -
Cronos The new dawn 5h za mną i jestem zadowolony. Klimat ,udźwiękowienie , fabuła na duży plus . Zasobów też jest niewiele więc trzeba kombinować . Idzie się wystraszyć 😅
1 Fajne! -
5h to ledwie grę musnąłeś, daj znać po 15h 😁
1 Fajne! -
Pograłem w Minds Eye i całkiem fajny 7/10, taka bardziej budżetowa wersja z GRA w przyszłości ;)
Do tego Pneumata też fajny, widać ktoś kto go tworzył wzorował się Resident Evil 7/10
Teraz ogrywam XIII, bardzo budżetowy ale przyjemny FPS, grafika jak w Borderlandsach ;)
0 Fajne! -
Ja gram w Split Fiction. Naprawdę bardzo fajnie zrobiony coop.
1 Fajne! -
@dominika.l tak ale do It Takes Two nie dorasta do pięt
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo