W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1754904015

Gram w Sea Of Thieves na PS5 i naprawdę jest to superowa gierka !!! Pływa się i pływa i co chwila misja za misją . 

2 Fajne!
  •  
    1755065612

Wpadło Sifu, fajny system walki dający dużo satysfakcji. Gram na standardowym poziomie trudności i koniec gry na bosie w drugiej lokalizacji. Nooo potrzeba więcej czasu, żeby opanować Kung Fu.

3 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1755406658

Assassin’s Creed Miirage Ps5.

Przyznam że, fajnie jest wrócić do starego klimatu.

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1755415105

Kończę wyjazd urlopowy, będę miał jeszcze tydzień na głupoty... Przejdę chyba Ekspedycję 33. Czwarty raz. Kac nadal trzyma.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1755430114

@Masteron Mirage był solidny. Platynka u mnie siedzi!

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1755432276

@kryjab20s mirage był przyjemny. Ciężko tam nie zrobić platyny :D 

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1755447627

@dawid2601 a ja właśnie 2 dni temu skończyłem pierwszy raz EX33 ii… to genialna fabuła, bardzo dobry gameplay ale … tak zapada w pamięć że to gra na raz ;) 

Nie rozumiem jak można grać w coś kolejny raz znając całą fabułę na świeżo  :) sam czasem wracam do gier ale po roku, dwóch .. kiedy już nieco zapomnę wątków czy momentów :) 

0 Fajne!
  •  
    1755455440

Ja zaczęłam dzisiaj nową Mafię. Ciężko do czegoś przysiąść po Clair Obscur, ale musiałam przełamać kaca. Muszę powiedzieć, że całkiem sympatyczna gra, fajna fabuła i postacie. 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1755456215

@kenny2612 No właśnie uważam wręcz odwrotnie. Dopiero po poznaniu wszystkich twistów fabularnych, rozumiesz i zauważasz pewne rzeczy. W Ekspedycji jest masa takich momentów, które nabierają nowego znaczenia dopiero wtedy, gdy wszystko jest dla Ciebie jasne. 

1 Fajne!
  •  
    1755464444

@dawid2601To fakt. Co prawda grałam tylko raz (chociaż o grze myślałam 24/7), ale dopiero, jak oglądałam gameplay'e innych, znając już fabułę, zrozumiałam sporo rzeczy, które zupełnie mi umknęły w trakcie grania lub przymykałam na nie oko, bo nie do końca rozumiałam. Jak chociażby słowa chłopca bez twarzy (nie chcę spoilerować)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Premiery gier grudzień 2025 – najciekawsze tytuły na koniec roku
3 grudnia 2025

Grudzień to czas, kiedy branża gier wyraźnie zwalnia. Największe tytuły mają już swoje miejsce w kalendarzu, a końcówka roku należy do gier, które nie potrzebują oprawy wielkich konferencji ani głośnych kampanii marketingowych.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry