W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Gram w Sea Of Thieves na PS5 i naprawdę jest to superowa gierka !!! Pływa się i pływa i co chwila misja za misją .
2 Fajne! -
Wpadło Sifu, fajny system walki dający dużo satysfakcji. Gram na standardowym poziomie trudności i koniec gry na bosie w drugiej lokalizacji. Nooo potrzeba więcej czasu, żeby opanować Kung Fu.
3 Fajne! -
Assassin’s Creed Miirage Ps5.
Przyznam że, fajnie jest wrócić do starego klimatu.
3 Fajne! -
Kończę wyjazd urlopowy, będę miał jeszcze tydzień na głupoty... Przejdę chyba Ekspedycję 33. Czwarty raz. Kac nadal trzyma.
2 Fajne! -
@Masteron Mirage był solidny. Platynka u mnie siedzi!
1 Fajne! -
@kryjab20s mirage był przyjemny. Ciężko tam nie zrobić platyny :D
2 Fajne! -
@dawid2601 a ja właśnie 2 dni temu skończyłem pierwszy raz EX33 ii… to genialna fabuła, bardzo dobry gameplay ale … tak zapada w pamięć że to gra na raz ;)
Nie rozumiem jak można grać w coś kolejny raz znając całą fabułę na świeżo :) sam czasem wracam do gier ale po roku, dwóch .. kiedy już nieco zapomnę wątków czy momentów :)
0 Fajne! -
Ja zaczęłam dzisiaj nową Mafię. Ciężko do czegoś przysiąść po Clair Obscur, ale musiałam przełamać kaca. Muszę powiedzieć, że całkiem sympatyczna gra, fajna fabuła i postacie.
1 Fajne! -
@kenny2612 No właśnie uważam wręcz odwrotnie. Dopiero po poznaniu wszystkich twistów fabularnych, rozumiesz i zauważasz pewne rzeczy. W Ekspedycji jest masa takich momentów, które nabierają nowego znaczenia dopiero wtedy, gdy wszystko jest dla Ciebie jasne.
1 Fajne! -
@dawid2601To fakt. Co prawda grałam tylko raz (chociaż o grze myślałam 24/7), ale dopiero, jak oglądałam gameplay'e innych, znając już fabułę, zrozumiałam sporo rzeczy, które zupełnie mi umknęły w trakcie grania lub przymykałam na nie oko, bo nie do końca rozumiałam. Jak chociażby słowa chłopca bez twarzy (nie chcę spoilerować)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo