W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1751605336

@kryjab20

Metro nie widziałem nawet na screenach, więc trudno mi powiedzieć. Nigdy jakoś nie interesowała mnie ta seria. Call of the Mountain jest stylizowane.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1751644926
    Zrobiłem platynę w Life is Strange 2  na ps4( lepsza od jedynki, mimo braku mocy z cofaniem czasu) . Teraz wracam do Ring Fita i New Super Mario U deluxe na Nintendo Switch.Miałem grać w co innego wcześniej.  Ale muszę się trochę w Ring Fit rozruszać . 
    2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1752172623

Zaraz zabieram się za Days Gone Remastered ;)

kupiłem na szybko używkę na ps4 żeby updatowac za 40 zł 

do nowej wersji i wracam do Oregonu po 3 latach :) 

piękna przygoda 

3 Fajne!
  •  
    1752237088

U mnie resident evil village ;) hej co sądzicie o trybie gry w trzeciej osobie w tym tytule ?

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1752331908

Skończyłem Ekspedycje 33 i pozwolę sobie potwierdzić słowa innych graczy - „gra roku 2025” jak dla mnie graficznie, fabularnie i gameplayowo „ poezja”. 10/10

w między czasie przeszły inne mniejsze gierki w tym tintin z cygarami faraona ;) jak ktoś lubi proste gry zagadkowe z przyjemną rozgrywką i klikaniem guzików na czas to polecam 7/10.

Na switcha ograłem Mario odyssey - super gameplay, graficznie ok, fabularnie też ok, ode mnie 7.5/10

A teraz instaluje sobie Assasina shadows, zobaczymy co to będzie ;)

5 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Player 2025

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1752391069

Totalnie nienawidzę Ekspedycji. Mam dość mało czasu na gry, ale mimo to zrobiłem trzy przejścia, platynę i chyba wszystkie aktywności, jakie były do zrobienia. Trzeci tydzień mam już takiego growego kaca, że w żadnym razie nie chce mi się włączać niczego innego. Kupka wstydu rośnie w oczach, a Silent Hill jest już tuż za rogiem...

5 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1752498844

@NightShadow u Ciebie to jak recenzje PPE ;P  najniższa nota 7 :D

2 Fajne!
  •  
    1752905113

Tydzień temu wzięłam się za Ekspedycję. Nie lubię erpegów, nie przepadam za turowym systemem walk. Tutaj przepadłam ja. Muzyka obłędna i nie mogę przestać się zachwycać. Wspaniale zrobione światy. Fajne postacie. Gra roku.

Na Switchu pykam w Sherlocka - Devil's Daughter. Całkiem sympatyczna gra o niezbyt wymagającym poziomie trudności. Warto zaznaczyć, że na Switchu jest w polskiej wersji językowej.

2 Fajne!
  •  
    1752928536

U mnie bez zmian od premiery rządzi Death Stranding 2 i nie mogę się oderwać,jestem w połowie gry,robię wszystko co się da,buduje co się da i relaksuje się przy tym i dawno tego nie czułem przy grze.Muzyka,grafika,fabuła,przerywniki filmowe(w końcu nie są tak niemiłosiernie długie jak w jedynce)to wszystko stoi na najwyższym poziomie.Gra nie jest ciężka nawet na najwyższym poziomie trudności chociaż kilka razy była skucha bo wejście na Rambo do jakiegoś obozu albo walka z czerwonymi jest czasami wymagająca,za to jest mniej starć z wynurzonymi bo na mapie występują dosłownie w kilku miejscach i jest ich zdecydowanie mniej niż w jedynce i to chyba jedyny minus jak dla mnie.Polecam dla fanów chociaż nowi gracze też mogą się tym zainteresować bo jest wstęp tłumaczący całą wcześniejszą historię,a nie ma już lekko nużącego i przydługiego samouczka który odrzucił wielu graczy😉

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Player 2025

1753015418

Po splatynowaniu SW: Outlaws oraz Robocoba przyszła kolej na Strażników Galaktyki - tak, odkurzam kupkę wstydu 😉. Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre, filmowy klimat wylewa się strumieniami. Oczywiście również celuję w platynowy puchar 🏆 Następne w kolejności będą The Order: 1886 oraz ostatnia prosta w It Takes Two.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Outside the Blocks – relaksacyjne budowanie dioram w pięknym, miniaturowym świecie (PC)
12 grudnia 2025

Są gry, które wciągają akcją, są takie, które męczą… i są takie, przy których po prostu oddychasz. „Outside the Blocks” to dokładnie ten trzeci typ: spokojne budowanie dioram, zero presji, za to mnóstwo satysfakcji z tworzenia własnych maleńkich światów.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry