W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Konto usunięte1556872690
@kryjab20 38 platyn a w The Last Of Us jasne że mam platyne ta gra zasługuje na 100% gry i żeby wbić platynke.
1 Fajne! -
Do ponownego przejścia, z racji sentymentu, zakupiłem ps2 slim do tego GTA SA w planach również THPS 3 oraz NFS Most Wanted, czasami warto się cofnąć, polecam :D
0 Fajne! -
Temat trochę się zastał, więc napomknę tylko, że ponownie zabrałem się za Resident Evil 5 (PS4). Jakoś tak naszło mnie na platynke, ale brakuje mi dosłownie dwóch etapów: Ukończyć poziom, w którym bossem jest Excella, z rangą S i zaliczyć pierwsze starcie z Weskerem i Jill na poziomie PROFESSIONAL.
0 Fajne! -
Obecnie to Rage 2. Strzelanie id Software + otwarty świat Avalanche Studios = miód na oczy me
0 Fajne! -
Rage 2 :) po gameplayach miodzio, recenzenci tez w miarę chwala. Może za miesiąc, góra dwa tez kupie.
Narazie chce zrobić 100% we wieśku, zostało mi parę trofeów z dodatku krew i wino
0 Fajne! -
Nadrabiam zaległości: Wiesiek 3, Ratchet & Clank, InFamous: Second Son, Metro: Redux. Z multi Black Ops 4 i PES 19. Trochę tego jest.
2 Fajne! -
@kryjab20 ogólnie gry id nigdy nie błyszczały fabularnie, a w Rage 2 ta fabuła nawet spoko jest. Powtarzalność zadań pobocznych może faktycznie jest zbyt duża, ale czego się spodziewać więcej? Strzelanie to esencja id Software, a to jest po prostu mistrzowskie :) polecam gorąco.
1 Fajne! -
>>Odświeżam temat<<
Aktualnie ogrywam Doom 2016, tego właśnie mi brakowało!
Ten tytuł to prawdziwe arcydzieło,trzyma cały czas w napięciu!WOW
1 Fajne! -
Ja cisnę w Dragon Quest Builders 2, ale chyba niedługo jakiegoś FPSa sobie na zapuszczę. Np. New Colossus.
1 Fajne! -
U mnie grafik napięty, ale przez to, że trzeba w domu siedzieć można sporo nadrobić :)
Skończyłem właśnie Pokemon Shield, jestem w połowie DBZ Kakrot i 2nd run w RE2 od wczoraj, Doom Eternal czeka w kolejce... i z kobietą gramy w Super Chariot, bo był w prawie darmo na eshopie ostatnio :)
I chyba zaczną od czasu do czasu grać w CoDa Warzone, bo po jednej rundzie dzisiejszej byłem nawet usatysfakcjonowany rozgrywką, ale sens ta gra ma tylko w grupie znajomych.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo