W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1584897209

Z powodu kwarantanny postanwiłem zacząć przygodę z souls-like’ami. Zakupiłem Dark Souls III i jestem pod ogromnym wrażeniem gry. Następny w kolejce Doom Eternal!

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1584897806

Jak jest czas po pracy to siedząc w domu pozwalam sobie na giercowanie w:

1. Fifa19

2. Rainbow six siege (jak ktoś szuka do ekipy to chętnie dołączę) 

3. Drive Club, assetto corsa, F1 2019 ( logitech g29+ shifter, mega zabawa i wrażenia z gry) 

4. Call of duty modern warfare 

To tak z tych najczęściej granych tytułów, sporadycznie gram też w battlefield 4 i kilka innych gierek😊

0 Fajne!
  •  
    1584900364

Aktualnie:

Shadow of War

Until Dawn

Od czasu do czasu League of Legends :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1584907654

Aktualnie Resident Evil 2, dopiero co skończyłem Killzone Shadow Fall. W międzyczasie Call of Duty i Pro Evo Soccer online. W kolejce Until Down, Rayman Legends, Far Cry 4.

1 Fajne!
  •  
    1584947780

RDR2 po roku przerwy ;) tym razem robię na 100% ... jeszcze tylko milion skór i zabieram się za główny wątek.

1 Fajne!
  •  
    1584978770

Modern Warfare :WarZone.  

0 Fajne!
  •  
    1585044128

Kończę Batman Arkham Knight,

i grywam w fife 19 i GTA Online na Ps4

1 Fajne!
  •  
    1585046328

Aktualnie cały czas gram w Final Fantasy XV gra jest mega mam już 160 godzin A gra wydaje się nie mieć końca cały czas jest coś ciekawego do roboty 😁😁😁

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2021

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

1585165819

1. The Walking Dead the telltale definitive series

2. GDRID 2019

3. Dragon Ball Z: Kakarot

1 Fajne!
  •  
    1585170701

Days gone i RE2 coś w klimacie 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry