W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Mass effect edycja legendarna PS4
Asphalt Urban GT 2 Psp
4 Fajne! -
Horizon Forbidden West Ps5(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
8 Fajne! -
W Diabła 4. Ha!
6 Fajne! -
Witam gra ktoś jeszcze w Back4Blood ? Potrzebna mi jedna chętna osoba na chwilę do trofika Zewrzyj szyki i Brutalna siła.
2 Fajne! -
System Shock Remake i cały czas wracam do... Vampire Survivors 🧛
2 Fajne! -
@konewko ja też wczoraj kupiłem 😄
2 Fajne! -
Moja przygoda z symulatorem kozy 3 dobiegła końca . Gierka jest po prostu super , totalnie odjechana i pełna humoru xd Teraz czas na sifu 😀
4 Fajne! -
A ja wreszcie skończyłem Elden Ring i jestem zachwycony tą grą ponad 130 godzin i dalej mało😉(i osobiście wybieram zakończenie nr.2 jako najlepsze)teraz Tiny Tina Wonderlands🤣🍾
6 Fajne! -
Zacząłem Dead Island 2, mam przegrane dopiero kilka godzin, zombiaki tłucze sie miło ale przy większej liczbie atakujących robi się dla mnie taki ciąg fight, die, repeat. Może z czasem będzie łatwiej (w poprzednią część nie grałem).
1 Fajne! -
@M4rcin gra jest przyjemna jednak ciagły resp zombiaków to jest parodia. Plądrujesz chatkę, czyścisz parter, idziesz do góry, tam też sprzątasz, wracasz na dół a tam od nowa pełno zombie :)
4 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo