W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Kończę te 3 gry z plusem, w tym Yakuza to już 5-6 gra z tej serii którą ogrywam : ) potem czeka na mnie Horizon forbidden west, jedynka była super ;)
1 Fajne! -
Skończyłem ostatnio beyond, teraz zacząłem grać w Horizon II, zaczyna się dobrze 😁
2 Fajne! -
A ja po troszku ten Horizon jeszcze, ale głównie skończyłem Elden Ringa i zabieram się za Dark Souls 1, życzcie mi powiedzenia ;)
1 Fajne! -
Pracuję nad platynką w FF VII remake.
1 Fajne! -
Niemam weny na nic prócz rozgrywek online w FIFA 22 😅
1 Fajne! -
Ride 4 - planuje zrobić calaka ale strasznie wolno to idzie. Ale nic, jakoś zrobi się powoli. W każdym razie, najgorsze jeszcze przede mną 😂
1 Fajne! -
Metro 2033
2 Fajne! -
The last of us Part 1
1 Fajne! -
Tłukę Nekromantą w Diablo III: Eternal Collection
2 Fajne! -
@andreo.spc Pół roku temu wpadła mi platyna w Diablo III.
Teraz siedze w Diablo Immortal ale to już nie to samo i jeszcze p2w :(2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo