W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@Laska mad
0 Fajne! -
Jurassic World Evolution 2 (PS5)
Tales of Arise (XSX) skończone, najlepsza gra w tym roku.
0 Fajne! -
@malik123 Ruch na stronie (oferty/transakcje) jest bardzo duży. Faktycznie może tego nie być widać po forum ale tutaj akurat dużo zależy od Waszego zainteresowania do dyskusji. Jeżeli masz pomysły na nowe tematy/działy na forum lub inne ciekawe formy aktywizacji użytkowników to chętnie wdrożymy je w życie :)
@konewko i jak wrażenia z Jurassic World Evolution 2? Kiedyś uwielbiałem tą grę na PC, jestem ciekaw jak wygląda tego typu rozgrywka na konsoli.0 Fajne! -
@andreo.spc jest bardzo dobrze. Wszystko jest bardzo intuicyjne, ale też klarowne i jasne. Na PC co prawda nie grałem w jedynkę, grałem również na konsoli, tam też nie miałem żadnych problemów. Dwójka wprowadza kilka nowych mechanik, z początku są to upierdliwe rzeczy, ale człowiek szybko się przyzwyczaja. Jedyny minus to taki, że w trybie sandbox na początku praktycznie niczego nie ma. Wszystkie budynki, mutacje, dinozaury trzeba odblokowywać sukcesywnie w wyzwaniach i teoriach chaosu - nowym trybie rozgrywki.
1 Fajne! -
The outer worlds
1 Fajne! -
Assassin's Rouqe
0 Fajne! -
Ktoś z was też gra w outridersów?
1 Fajne! -
Chyba już czas na Cyberpunk 2077 na ps5😁
2 Fajne! -
Cisnę z kumplem Borderki 3
2 Fajne! -
Gta san andreas w nowej grafice