W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Battlefield 2042 PS4
1 Fajne! -
Mortal shell , świetna gra , oferta z Playstation plus , polecam
1 Fajne! -
RESIDENT EVIL 3 REMAKE
4 Fajne! -
Wrc5 na ps3, może ktoś chętny na online bo trophy potrzebuje 😁
1 Fajne! -
Serius Sam 4, świetna gra.
1 Fajne! -
Knack 2 :)
1 Fajne! -
dying light 2 na ps5, ogolem git ale w performance mode zbyt mocno downgrade dali przeciez ps5 by to spkkojnie uciagnnela w dynamicznym lub nawet natywnym 4k w 60fps a jezeli nie rozdzielczosc to antialiasing czy cieniowanie i tekstury
1 Fajne! -
Fenyx kończę platynowac
1 Fajne! -
Z grą CONTROL od początku było mi nie po drodze. Ostatnio na promce wziąłem dla odczepki. Teraz nie mogę się oderwać. Super gra.
1 Fajne! -
Aktualnie Ratchet & Clank: Rift Apart. Świetna zabawa :)2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo