W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Cały czas valhalla.. Już pomału wymiękam ale docisk do platyny 😊
0 Fajne! -
NHL 21/Subnautica/Diablo 3 na XSX
0 Fajne! -
@konewko NHL 21 zainstalowałem wczoraj. Jakimś wielkim znawcą tej serii nie jestem, ale grało mi się wybornie. Nawet pobić mi się z kimś udało już w pierwszym meczu, kaski fruwały i ocena wzrosła na 9/10 😄
1 Fajne! -
Single - Days Gone,
Multi - Call Of Duty Cold War, Pro Evo 2020 👍
0 Fajne! -
@Asamer ta seria strasznie wyewoluowała. Ostatnim NHL, w którego grałem to był bodajże z rocznika 12 albo 13. Wtedy ta gra mega mi się podobała, bardziej niż Fify. A w 21 jest tyle trybów i opcji, że głowa mała. Mecze dają mega frajdę i satysfakcję, ale wydaje mi się, że gra na domyślnym trybie, czyli semi-pro, jest kurde za łatwa. Wszystkie mecze wygrywałem 6-0 w górę. Wątpię, że jestem takim koksem tak z marszu :D
Uruchomiłem sobie tą zaawansowaną karierę, franchise mode i lecimy. Los Angeles Kings, do boju :D Ja znawcą też nie jestem, ale fajnie tam wrócić po prawie 10 latach do serii. Soundtrack jest mega, gameplay jest spoko. Jedynie EA mogłoby coś w końcu zrobić z Frostbitem, bo graficznie wszystkie ich gry sportowe od paru lat wyglądają identycznie.
1 Fajne! -
infamous 2 sobie platynuje
0 Fajne! -
Control UE / Metro Exodus Gold / Shadow of The Tomb Raider i calakuje Kingdom Come.
1 Fajne! -
Crash bandicoot 4 psychika już mi siada a przypuszczam że mam z 15% gry ukończone 😂
1 Fajne! -
Days Gone, Cyberpunk 2077 na ps4 oraz moonlighter na switcha.
PS. Nie jest tak źle z tym cyberpunkiem jedyne co mi najbardziej psuje odbiór to to że gra wydaje się jakby była robiona pod PCty i interfejs jest mega nieczytelny poza tym jest całkiem spoko.
0 Fajne! -
AC Origins platyna w 30h :D teraz czas na Rage 2 :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo