W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1617210690

Cały czas valhalla.. Już pomału wymiękam ale docisk do platyny 😊

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1618420787

NHL 21/Subnautica/Diablo 3 na XSX

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1618422762

@konewko NHL 21 zainstalowałem wczoraj. Jakimś wielkim znawcą tej serii nie jestem, ale grało mi się wybornie. Nawet pobić mi się z kimś udało już w pierwszym meczu, kaski fruwały i ocena wzrosła na 9/10 😄

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1618428525

Single - Days Gone,

Multi - Call Of Duty Cold War, Pro Evo 2020 👍

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1618430260

@Asamer ta seria strasznie wyewoluowała. Ostatnim NHL, w którego grałem to był bodajże z rocznika 12 albo 13. Wtedy ta gra mega mi się podobała, bardziej niż Fify. A w 21 jest tyle trybów i opcji, że głowa mała. Mecze dają mega frajdę i satysfakcję, ale wydaje mi się, że gra na domyślnym trybie, czyli semi-pro, jest kurde za łatwa. Wszystkie mecze wygrywałem 6-0 w górę. Wątpię, że jestem takim koksem tak z marszu :D

Uruchomiłem sobie tą zaawansowaną karierę, franchise mode i lecimy. Los Angeles Kings, do boju :D Ja znawcą też nie jestem, ale fajnie tam wrócić po prawie 10 latach do serii. Soundtrack jest mega, gameplay jest spoko. Jedynie EA mogłoby coś w końcu zrobić z Frostbitem, bo graficznie wszystkie ich gry sportowe od paru lat wyglądają identycznie.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1618432155

infamous 2 sobie platynuje 

0 Fajne!
  •  
    1618433355

Control UE / Metro Exodus Gold / Shadow of The Tomb Raider i calakuje Kingdom Come.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1618435192

Crash bandicoot 4 psychika już mi siada a przypuszczam że mam z 15% gry ukończone 😂

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1618463755

Days Gone, Cyberpunk 2077 na ps4 oraz moonlighter na switcha. 

PS. Nie jest tak źle z tym cyberpunkiem jedyne co mi najbardziej psuje odbiór to to że gra wydaje się jakby była robiona pod PCty i interfejs jest mega nieczytelny poza tym jest całkiem spoko. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1618471419

AC Origins platyna w 30h :D teraz czas na Rage 2 :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry