W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1617109228

Aktualnie relax przy Angry Birds Star Wars.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1617111125

Watch Dogs Legion to moja pierwsza przygoda z tą seria i jestem załamany powtarzalnością ale cisne platyne i wyrzucam to przez okno 😂

2 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1617114940

@Emadera2019 ja tak miałem z Odyseją. Zniszczyła mnie ta gra swoją powtarzalnością. Splatynowałem, wyjąłem z konsoli i postawiłem na półce gdzie kurzy się do tej pory. Jak Valhalla jest tak samo monotonna jak Odyseja to zarzekam się że już żadnego nowego Assassina nie kupię.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1617119123

@Minuta1985 nie pocieszę Cię odnośnie Valhalli aczkolwiek jest wg mnie mniej nudna od Odyssey bo ta mnie też strasznie wymęczyła i straciłem kasę na DLC które są chu.. warte :) 

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1617130331

Dlc do Odysei są lepsze niż sama Odyseja.

0 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1617137775

@konewko możliwe ale wcale nie mam zamiaru się przekonywać:) ja tylko się dziwię że ktoś może brać od Ubi nowego Assassina czy kolejne Watch Dogs w dniu premiery. Toż to chyba syndrom użytkownika Apple, bez kitu. No ale co kto lubi. 

1 Fajne!
  •  
    1617181201

ja ogrywam pare gier, unchartedy robie na platyne i bioschocki gram 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1617186510

@Minuta1985 też tak myślę :) jedyna gra na którą czekam od tego studia to Beyond Good and Evil 2

0 Fajne!
  •  
    1617188216

Ja w tej chwili ogrywam Need For Speed: Heat  - robię platynę. Pózniej wracam do NFS: Payback  - nie zrobiona platyna :D. Po tych NFS biorę się pełną gębą za Cyberpunk 2077.

0 Fajne!
  •  
    1617193288

Dirt 5, bardzo przyjemna, arcadowa ściganka.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry