W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Aktualnie relax przy Angry Birds Star Wars.
0 Fajne! -
Watch Dogs Legion to moja pierwsza przygoda z tą seria i jestem załamany powtarzalnością ale cisne platyne i wyrzucam to przez okno 😂
2 Fajne! -
@Emadera2019 ja tak miałem z Odyseją. Zniszczyła mnie ta gra swoją powtarzalnością. Splatynowałem, wyjąłem z konsoli i postawiłem na półce gdzie kurzy się do tej pory. Jak Valhalla jest tak samo monotonna jak Odyseja to zarzekam się że już żadnego nowego Assassina nie kupię.
1 Fajne! -
@Minuta1985 nie pocieszę Cię odnośnie Valhalli aczkolwiek jest wg mnie mniej nudna od Odyssey bo ta mnie też strasznie wymęczyła i straciłem kasę na DLC które są chu.. warte :)
0 Fajne! -
Dlc do Odysei są lepsze niż sama Odyseja.
0 Fajne! -
@konewko możliwe ale wcale nie mam zamiaru się przekonywać:) ja tylko się dziwię że ktoś może brać od Ubi nowego Assassina czy kolejne Watch Dogs w dniu premiery. Toż to chyba syndrom użytkownika Apple, bez kitu. No ale co kto lubi.
1 Fajne! -
ja ogrywam pare gier, unchartedy robie na platyne i bioschocki gram
0 Fajne! -
@Minuta1985 też tak myślę :) jedyna gra na którą czekam od tego studia to Beyond Good and Evil 2
0 Fajne! -
Ja w tej chwili ogrywam Need For Speed: Heat - robię platynę. Pózniej wracam do NFS: Payback - nie zrobiona platyna :D. Po tych NFS biorę się pełną gębą za Cyberpunk 2077.
0 Fajne! -
Dirt 5, bardzo przyjemna, arcadowa ściganka.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo