W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Wbita po bólach platyna w CP, a teraz Shadow of Tomb Raider z plusa.
0 Fajne! -
@malik123 no cóż.. Wedle uznania mnie to nie przeszkadzało.
0 Fajne! -
Teraz bawię się w Bloodbourne, gierka dosłownie majstersztyk :D1 Fajne!
-
Świeżo wbita platyna w Maneater na ps5, teraz Valhalla!
1 Fajne! -
Ori and the Blind Forest. Poziom trudności godny soulslike'ów, gra wspaniała
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
Valhalla z platyną teraz Spider-Man blisko platyny potem Mad Max :) CP2077 jakoś mnie nie pociąga :)
0 Fajne! -
Męczę Cyberpunk ;) Główna fabuła już w momencie "bez odwrotu" więc kończę poboczne questy na których mi zależy. Gram na PS4. Później wracam do Valhalli bo porzuciłem ją na rzecz V ;)
0 Fajne! -
@Emadera2019 ciężka platyna Valhalla? Ile godzin gdzieś?
0 Fajne! -
@Emadera2019 masz zrobione w Maxie wyzwania online? Bo jeśli nie, to platyny niestety nie zrobisz.
Pomimo tego naprawdę polecam gierkę, warto ją sobie ograć
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo