W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
PS4: aktualnie skupiam się na Star Wars Jedi: Fallen Order. Do tego krótkie sesje w Crash Bandicoot 4.
PSV: New Little King's Story.
PS3: Brutal Legend i rozpoczęty Devil May Cry HD.
0 Fajne! -
Odświeżam temat :
The Last of us 2}Brutalna rzeczywistość polecam.
2 Fajne! -
Horizon zero dawn (platynuje)
Srodziemie cień wojny (chce ukończyć i splatynowac)
Batman arkham knight (parę trofkow mi zostało do platynki)
A dalej nie wiem, dziś mad max do mnie przyszedł może się wezmę za niego po nowym roku :)
Wiem że to trochę archaiczne tytuły ale sytuacja finansowa tylko na takie gry pozwala.
0 Fajne! -
PS4: Ghost of Tsushima, kilka zadań do platyny.
0 Fajne! -
Valhalla! 🗡 czekają Avengers, Spider-Man, Mad Max :) A jeszcze zaraz Cyberpunk 🙉🙉
1 Fajne! -
Valhalla i Legion :)
W wolnyn czasie kolekcja Uncharted
0 Fajne! -
aktualnie pogrywam sobie w tomb raider definitive edition , god of war oraz ghost of tsushima i czasem days gone
0 Fajne! -
Far Cry New Dawn.
Dużo osób krytykuje ten sequel, ale jak dla mnie super powrót do lekko zmienionego Hope City 👍
0 Fajne! -
Jakaś 50 godzina Valhalli stuka plus zaczęte Assassin's Creed 2 z kolekcji Ezia do odświeżenia. Wcześniej było Greedfall, które polecam totalnie - gra w "starym stylu" gdzie nawet festiwal klonów i identycznych lokalizacji nie przeszkadzał we wciągającej fabule
2 Fajne! -
@Borsuk328 z Greedfall się zgadzam! Ja ogólnie lubię takie gry. Parę dni temu przeszedłem The Technomancer - poprzednią grę tego studia, a nie tak dawno temu też "drewnianą" grę, która mega wciąga - Elex. Jak komuś nie przeszkadzają pewne uproszczenia i prostota, ale chce zagrać w przyzwoite gry RPG a'la Gothic z wciągającą fabułą to warto sprawdzić :)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo