W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@anecix daj znać jak tam grind w dragon Queście :P
Ja obecnie Persona 5 Royal, na liczniku już 75 godzin, a gry jeszcze z 30h luźno.
0 Fajne! -
Spider-man którego już uważam za świetnego exclusiva i ogólnie świetną gre oraz Titan Quest, gra w którą zawsze chciałem zagrać ale jakoś nigdy nie zagrałem, do teraz. Obie gorąco polecam. :)
0 Fajne! -
Na pierwszym miejscu rainbow six siege, niedawno zacząłem grać w assasinów i jakoś powoli się przekonuje do tytułu.
0 Fajne! -
Odświeżam swoją listę xD
Jeszcze kończę Dragon Ball Z Kakarot, zrobiłbym to wcześniej. Ale czekam na dlc, więc nie śpieszę się z przejściem. Choć, już zaczynam sagę Buu ;)
Zaraz zaczynam Blair Witch, po wczorajszym przejściu Resident Evil 7. Później pewnie Resident Evil 2. Jak już lecieć z horrorami to po całości :D
0 Fajne! -
@MaciejJB co do horrorów pamiętam jeszcze na PS2 jak uwielbiałem sillent Hill... Ahh ten klimat i dreszczyk emocji ze słuchawkami na uszach. Do dziś czuję ciarki na plecach😁
0 Fajne! -
@Marcinek3331 ta gra była mega, jakby był remaster... to byłoby mistrzostwo :)
1 Fajne! -
UFC 4, GTA 5 po raz drugi i Mafia Edycja Ostateczna. Pozdro ;)
1 Fajne! -
po zdaniu mafii 1 wziąłem się za Cuszime iii.... jestem oczarowany światem
1 Fajne! -
Skończyłem darksiders i narazie przerwa :(
0 Fajne! -
Lecę z dodatkiem do HZD czyli Frozen Wilds. A w kolejce czeka już dwójka TLoU ;) szkoda tylko, że czasu nie mam tyle ile bym chciał ;)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo