W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1586463432

@anecix daj znać jak tam grind w dragon Queście :P

Ja obecnie Persona 5 Royal, na liczniku już 75 godzin, a gry jeszcze z 30h luźno.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1586463918

Spider-man którego już uważam za świetnego exclusiva i ogólnie świetną gre oraz Titan Quest, gra w którą zawsze chciałem zagrać ale jakoś nigdy nie zagrałem, do teraz. Obie gorąco polecam. :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1586466991

Na pierwszym miejscu rainbow six siege, niedawno zacząłem grać w assasinów i jakoś powoli się przekonuje do tytułu. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2021

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

1586475129

Odświeżam swoją listę xD

Jeszcze kończę Dragon Ball Z Kakarot, zrobiłbym to wcześniej. Ale czekam na dlc, więc nie śpieszę się z przejściem. Choć, już zaczynam sagę Buu ;) 

Zaraz zaczynam Blair Witch, po wczorajszym przejściu Resident Evil 7. Później pewnie Resident Evil 2. Jak już lecieć z horrorami to po całości :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1586478113

@MaciejJB co do horrorów pamiętam jeszcze na PS2 jak uwielbiałem sillent Hill... Ahh ten klimat i dreszczyk emocji ze słuchawkami na uszach. Do dziś czuję ciarki na plecach😁

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2021

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

1586485916

@Marcinek3331 ta gra była mega, jakby był remaster... to byłoby mistrzostwo :)

1 Fajne!
  •  
    1602225250

UFC 4, GTA 5 po raz drugi i Mafia Edycja Ostateczna. Pozdro ;)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1602225571

po zdaniu mafii 1 wziąłem się za Cuszime iii.... jestem oczarowany światem 

1 Fajne!
  •  
    1602265252

Skończyłem darksiders i narazie przerwa :(

0 Fajne!
  •  
    1602273362

Lecę z dodatkiem do HZD czyli Frozen Wilds. A w kolejce czeka już dwójka TLoU ;) szkoda tylko, że czasu nie mam tyle ile bym chciał ;)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry