W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1767823075

@dominika.l cały czas czekam żeby dorwać w dobrej cenie właśnie ten tytul ;)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Player 2025

WymieńGry.pl Ranga Supporter Gold

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1768046665

Dziś planuję ruszyć Slay The Princess. Zrobię też obczajkę, jak ktoś bardziej ogarnięty w temacie wykorzystuje silnik Ren'Py, bo hobbistycznie zacząłem klepać na nim swoją gierkę 😅

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1768219478

Ogrywam Little NightMares 3, to już trzecia odsłona która u mnie będzie ograna i moim zdaniem jak poprzednie trzyma klimat, polecam ;) 8/10!

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1768404136

Powróciłem drugi raz do Assassin’s Creed Origins, tylko tym razem do Gold Edition, i przyznam że ten świat w Egipcie jest zajebi….y, te burze piaskowe lub halucynacje od temperatury jak za długo jesteśmy na pustyni to robi wrażenie! 😄 W dodatku od 2022r został wydany patch 1.60 na posiadaczy Ps5, gdzie mamy stałe 60fps.

1 Fajne!
  •  
    1768421723

@NightShadow Tak, moim zdaniem nieco gorsze od poprzedników, ale klimat jak zwykle dobry :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Premiery gier – Styczeń 2026. Nowy rok, nowe światy do sprawdzenia
8 stycznia 2026

Styczeń to idealny moment, żeby wskoczyć w nowe światy i sprawdzić, co branża ma do zaoferowania na start roku. Nie brakuje świeżych tytułów, powrotów znanych marek i kilku ciekawych niespodzianek, które mogą umilić długie zimowe wieczory.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry