W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1748613675

@kenny2612 nie no, panie, GOTY już przyznane Ekspedycji. Henryk został wymazany podczas Gomażu - zamykam temat, można się rozejść:)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1748670134

@Minuta1985 gdzie przyznany ? Przez Ciebie ? 

Ja już pisałem że nie dostanie to GOTY według mnie i Twoje zdanie tego nie zmieni :) 

Zachwycasz się a coraz więcej czytam ze 33 wcale nie jest idealna i ma minusy ;) a Ty nie przyznajesz nagrody. 

KCD2 jak dla mnie wygra bez problemu bo jest tego warte 

1 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1748686053

Oczywiście że Ekspedycja nie jest bez wad ale to są pierdoły nie warte dwóch słów. Ja nie twierdzę że KCD2 jest słaby ale akurat trafił na zbyt silnego konkurenta, na grę która jest audiowizualnym i narracyjnym dziełem sztuki a nie "tylko" bardzo dobrą grą. 

A co do tego że GOTY już przyznane - akurat mam insiderskie info prosto z Dużego Uznanego Portalu wYsokoocenianego więc nie ma co się obrażać na rzeczywistość;) Z resztą wiadomo że w Polsce moja racja jest najmojsza a jeśli masz inne zdanie to znaczy że stałeś tam gdzie stało ZOMO w grudniu 1981 r. Taki żarcik z polskiej mentalności - no offence:)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1748698720

@Minuta1985 ciekawe … masz wtyczkę na pół roku przed werdyktem :)

1 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1748699351

@kenny2612 nie inaczej kolego:) najlepiej jak sam zagrasz i ocenisz. Tak serio to te branżowe nagrody to tak naprawdę o niczym nie świadczą. Liczy się uznanie graczy i - mówiąc bardziej cynicznie - cyferki ze sprzedazy. A że chłopaki Francuzi postawili sobie Ekspedycją "pomnik trwalszy niż że spiżu", który będzie stawiany koło Chrono Triggera, Vagrant Story czy FFVII to taki "delikatny" plusik.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1748705423

@Minuta1985 ale to i tak Twoja opinia a nie wszystkich więc i tak duża część graczy zapomni o tej grze ;) zagram to ocenię sam ale wydaje mi się że tytuł jest przehypowany i tyle :) opinie też są mieszane wśród znajomych którzy grali.. solidna gra i tyle 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1749115903

Kiedyś tam zagram w Ekspedycje, narazie FF7 Rebirth ogrywam, mam nadzieję że zdążę przed premierą Death Stranding 2. 

1 Fajne!
  •  
    1749126803
    Zaczynam dziś resident evil 4 , mam nadzieję że brak napisów Pl nie będzie uprzykrzał gry ;)
    1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1749133448

@zapala1994  

Nie powinno być. Oryginał też nie był po Polsku.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1749724439

Ograłem Bulletstorm i chociaż to tylko 10 h to nieźle się bawiłem ;)

mam też ograny Rdr1 - wiadomo 2ka lepsza, ale dla fanów serii na pewno będzie miodzio!

teraz ogrywam ociekającą sexem Bayonettę ;)

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Outside the Blocks – relaksacyjne budowanie dioram w pięknym, miniaturowym świecie (PC)
12 grudnia 2025

Są gry, które wciągają akcją, są takie, które męczą… i są takie, przy których po prostu oddychasz. „Outside the Blocks” to dokładnie ten trzeci typ: spokojne budowanie dioram, zero presji, za to mnóstwo satysfakcji z tworzenia własnych maleńkich światów.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry