W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1749741630

Aktualnie testuję psvr2 i zakochałem się w Horizon Call of the Mountain. Ale to mega jest :o <3

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1749795524

@konewko też myślałem kiedyś o zakupie psvr 2 ale spróbowałem chwilę pograć w sali VR u mnie w mieście i niestety mnie mdli jak gram dłużej niż 15 minut

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1749837051

Indiana Jones wleciał i cóż moge powiedzieć ... ogarniajcie i grajcie. R-E-W-E-L-A-C-J-A!

Liczyłem na dobry tytuł ale że aż tak wciągnie ... zdziwiłem się :) 

Wszystko tam gra... klimat fimów, dubbing, piękne lokacje (zwłaszcza Watykan) nie pozwalają na odejście od TV :) 

A niedługo wleci 3 raz Stellar Blade i kończę wspaniałe Thaumaturge :) 

4 Fajne!
  •  
    1750329813

Wbiłem właśnie platynę w Another Crab's Treasure i naprawdę genialnie zaskoczył mnie ten nietypowy soulslike.

Gra ma swój niepowtarzalny klimat i design,muzyka momentami naprawdę przyjemna,a sama grafika i najważniejsza rozgrywka stoją na wysokim poziomie.Nie jest to Sekiro czy Bloodborne ale warto dać szansę

2 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1750761532

Dziś rozpocznę RE4 Remake w vr. Życzcie mi powodzenia :D i byle do czwartku i kojimowanie czas zacząć.

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1750766373

@konewko   W zeszłym roku zrobiłem platynę w tym tytule ... ale w VR musi byc zupełnie inne odczucie :) Powodzenia!

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1751134470

A w tym Vr2 są jakieś gry z realistyczną lub zbliżoną grafiką? 

2 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1751196416

Hitman, RE4, RE8, Gran Turismo 7, Firewall Ultra.

Reszta to bardziej stylizowane tytuły. 

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1751218213

@konewko a Metro Awakening, Horizon Call of the Mountain?

0 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1751375950

Ja dopiero od jakichś dwóch miesięcy nadrabiam bibliotekę PS5 i szczerze mówiąc tytułów które mnie interesują na tej platformie jest tyle co kot napłakał. Przez ten czas splatynowalem Astrobota, Ekspedycję 33 i Stellar Blade, pograłem sporo w Wukonga i razem z żoną w Medium, teraz zaczynam Ratcheta. Kupiłem coś koło 25 gier na PS5, dokupię jeszcze z 10-12 i to by było tyle na tej platformie. Na PS4 gier które mam na oku jest jeszcze z miliard a Piąteczka jest tak biedna w sensowne gierki że to aż śmieszne. Gdyby nie wsteczna kompatybilność to ta konsola nie miałaby dla mnie sensu. A wersja Pro to już w ogóle cashgrab jak wiadomo co!

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Outside the Blocks – relaksacyjne budowanie dioram w pięknym, miniaturowym świecie (PC)
12 grudnia 2025

Są gry, które wciągają akcją, są takie, które męczą… i są takie, przy których po prostu oddychasz. „Outside the Blocks” to dokładnie ten trzeci typ: spokojne budowanie dioram, zero presji, za to mnóstwo satysfakcji z tworzenia własnych maleńkich światów.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry