W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Obadam te tytuły, które wymieniliście. Nie mam ulubionego gatunku gier więc jestem otwarty na wszystko. A po Waszych postach widzę, że jest nadzieja 😉. W DS1 grałem - moment w którym na początku gry pierwszy raz wychodzi się z ładunkiem na otwartą przestrzeń i z głośników zaczyna wydobywać się muzyka…. Majstersztyk.
3 Fajne! -
@Nostart tak… DS1 to pier**lone arcydzieło :) ja zagram jeszcze raz przy premierze 2 :) Kojima jest Bogiem :)
1 Fajne! -
@kenny2612 mam Thaumaturge na oku. Nie mogę tylko się zdecydować czy ogrywać na konsoli i padzie czy na laptopie z myszką. A ty na czym grałeś?
1 Fajne! -
@kryjab20 na konsoli. Według mnie idealnie skrojone pod pada :) Nie czekaj.. instaluj!! :)
2 Fajne! -
Kończę Hogwart Legacy, będzie platyna. Potem wracam do Final Fantasy 7 Remake wbić platynę. Będę musiał przejść na Hardzie. Do końca roku w planie jeszcze wbicie połowy trofeów z Persony 5. Czasem pykne jeszcze w Switcha w Torchlight 2
2 Fajne! -
@Intj od miesiąca jestem posiadaczem switcha :)
oprócz Wiedźmina czasem w coś by się innego pograło .. dobry ten torchlight na pstryka ?
1 Fajne! -
Ogrywam z znajomym Hellpoint (coś w stylu dark souls). Całkiem fajny, ale grafika z czasów ds3.
a w między czasie zapuściłem sobie Borderlands 1(gdzie mi leżała na półce i czekała płytka)
2 Fajne! -
Przeszedłem Dziedzictwo Hogwartu, platynki raczej nie będę robił bo za dużo zbieractwa. Teraz nie wiem co pyknąć żeby w miesiąc przejść bo 26 czerwca Death Stranding 2 i w tym czasie niema mnie dla świata rzeczywistego...
1 Fajne! -
Borderlands 1 całkiem fajna, teraz zakupiłem sobie New tales from the borderlands, który działa ponoć identycznie co 1nka, a opowiada inną historię : )) a 1nke oceniam na takie 6/10.
Obecnie ogrywam The Bard tales 4 i powiem wam że mimo iż tytuł nie był mi wcześniej znany, to gameplay jest całkiem niezły, jak dla mnie 8/10(no nie oceniam srogo grafiki, bo minęło 6 lat od premiery)
1 Fajne! -
Biore się drugi raz za GOTY 2025 - Kingdom Come 2 :)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo