W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1747409824

Obadam te tytuły, które wymieniliście. Nie mam ulubionego gatunku gier więc jestem otwarty na wszystko. A po Waszych postach widzę, że jest nadzieja 😉. W DS1 grałem - moment w którym na początku gry pierwszy raz wychodzi się z ładunkiem na otwartą przestrzeń i z głośników zaczyna wydobywać się muzyka…. Majstersztyk.

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1747414258

@Nostart tak… DS1 to pier**lone arcydzieło :) ja zagram jeszcze raz przy premierze 2 :) Kojima jest Bogiem :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1747450666

@kenny2612 mam Thaumaturge na oku. Nie mogę tylko się zdecydować czy ogrywać na konsoli i padzie czy na laptopie z myszką. A ty na czym grałeś?

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1747459503

@kryjab20 na konsoli. Według mnie idealnie skrojone pod pada :) Nie czekaj.. instaluj!! :)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2020

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1747691574

Kończę Hogwart Legacy, będzie platyna. Potem wracam do Final Fantasy 7 Remake wbić platynę. Będę musiał przejść na Hardzie. Do końca roku w planie jeszcze wbicie połowy trofeów z Persony 5. Czasem pykne jeszcze w Switcha w Torchlight 2

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1747771436

@Intj od miesiąca jestem posiadaczem switcha :)

oprócz Wiedźmina czasem w coś by się innego pograło .. dobry ten torchlight na pstryka ? 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1747992611

Ogrywam z znajomym Hellpoint (coś w stylu dark souls). Całkiem fajny, ale grafika z czasów ds3.

a w między czasie zapuściłem sobie Borderlands 1(gdzie mi leżała na półce i czekała płytka)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1748369165

Przeszedłem Dziedzictwo Hogwartu, platynki raczej nie będę robił bo za dużo zbieractwa. Teraz nie wiem co pyknąć żeby w miesiąc przejść bo 26 czerwca Death Stranding 2 i w tym czasie niema mnie dla świata rzeczywistego...

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1748449562

Borderlands 1 całkiem fajna, teraz zakupiłem sobie New tales from the borderlands, który działa ponoć identycznie co 1nka, a opowiada inną historię : )) a 1nke oceniam na takie 6/10.

Obecnie ogrywam The Bard tales 4  i powiem wam że mimo iż tytuł nie był mi wcześniej znany, to gameplay jest całkiem niezły, jak dla mnie 8/10(no nie oceniam srogo grafiki, bo minęło 6 lat od premiery)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1748592170

Biore się drugi raz za GOTY 2025 - Kingdom Come 2 :) 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Outside the Blocks – relaksacyjne budowanie dioram w pięknym, miniaturowym świecie (PC)
12 grudnia 2025

Są gry, które wciągają akcją, są takie, które męczą… i są takie, przy których po prostu oddychasz. „Outside the Blocks” to dokładnie ten trzeci typ: spokojne budowanie dioram, zero presji, za to mnóstwo satysfakcji z tworzenia własnych maleńkich światów.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry