W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1585562943

Aktualnie odkurzam troche starsze tytuły na PS2, nie dawno przeszedlem po raz kolejny Duel Masters a teraz ogrywam Wladce Pierscieni Trzecia Era naprawde konkretny tytul :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1585566236

@spoko jak znajdujesz czas na retro? Ja nie jestem w stanie ograć wszystkiego, co bym chciał, z aktualnej generacji. Chyba, że starsze tytuły kosztem obecnych. 

0 Fajne!
  •  
    1585572357

@Ekwador raczej nie mam z tym problemu :) to co chcialem ograc na obecnej generacji ogralem , to co jeszcze chcialbym ograc czekam az stanieje bo nie lubie kupowac gier za ponad 200 zl poza nowa odslona FIFA , a teraz przez epidemie koronawirusa pracuje zdalnie wiec mam tez wiecej czasu dla siebie i ogrywam gry z PS2 lub PS3 bo tez lubimy sobie pograc z dziewczyna w Guitar Hero czy gry ruchowe wykorzystujace PS Move  :) 

1 Fajne!
  •  
    1586008288

Właśnie skończyłem Wiedźmina 3 po raz trzeci xd

2 Fajne!
  •  
    1586016466

@kamil123 a no i ja będę musiał go po raz trzeci przejść :) 

1 Fajne!
  •  
    1586168572

Serce z kamienia- Widźmin 

😁😁

0 Fajne!
  •  
    1586170837

@spoko gry ruchowe z dziewczyną  ? To tak "to" się teraz nazywa ?

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1586170969

@realizator bardziej bym nazwał gry z wykorzystaniem ruchu posuwisto zwrotnego😁😂

0 Fajne!
  •  
    1586447564

Gram w Wiedźmin 3 dziki gon :)

0 Fajne!
  •  
    1586449546

Po death stranding i spedzeniu 66h, nadszedl czas na dragon quest xi :)

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry