W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Aktualnie odkurzam troche starsze tytuły na PS2, nie dawno przeszedlem po raz kolejny Duel Masters a teraz ogrywam Wladce Pierscieni Trzecia Era naprawde konkretny tytul :)
0 Fajne! -
@spoko jak znajdujesz czas na retro? Ja nie jestem w stanie ograć wszystkiego, co bym chciał, z aktualnej generacji. Chyba, że starsze tytuły kosztem obecnych.
0 Fajne! -
@Ekwador raczej nie mam z tym problemu :) to co chcialem ograc na obecnej generacji ogralem , to co jeszcze chcialbym ograc czekam az stanieje bo nie lubie kupowac gier za ponad 200 zl poza nowa odslona FIFA , a teraz przez epidemie koronawirusa pracuje zdalnie wiec mam tez wiecej czasu dla siebie i ogrywam gry z PS2 lub PS3 bo tez lubimy sobie pograc z dziewczyna w Guitar Hero czy gry ruchowe wykorzystujace PS Move :)
1 Fajne! -
Właśnie skończyłem Wiedźmina 3 po raz trzeci xd
2 Fajne! -
@kamil123 a no i ja będę musiał go po raz trzeci przejść :)
1 Fajne! -
Serce z kamienia- Widźmin
😁😁
0 Fajne! -
@spoko gry ruchowe z dziewczyną ? To tak "to" się teraz nazywa ?
1 Fajne! -
@realizator bardziej bym nazwał gry z wykorzystaniem ruchu posuwisto zwrotnego😁😂
0 Fajne! -
Gram w Wiedźmin 3 dziki gon :)
0 Fajne! -
Po death stranding i spedzeniu 66h, nadszedl czas na dragon quest xi :)
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo